RO Study
👤
Roxanaroxy291
Roxanaroxy291
21-10-2021
Matematică
a fost răspuns
dau coroana sper sa fie corect
Răspuns :
Denisadodu1
Denisadodu1
21-10-2021
1,2,5,10 trebuie sa fie x.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Con Circular Drept Are Ca Sectiune Axiala Un Triunghi Dreptunghic Isoscel Cu Lungimea Ipotenuzei 8 Radical 2 Cm. Inaltimea Conului Are Lungimea De ...... Cm.
Dqu Coroana!!!!!Precizează Ce Sens Au În Context Cuvintele Subliniate:a Bătut, Degetele, A Frânt, Supărat.
Dau Coroana, Imi Puteti Spune Cum Se Calculeaza Cos De 50 De Grade Va Rog
14. Completează Proverbul De Mai Jos Cu Două Cuvinte Ce Exprimă Opusulcuvintelor „răul" Și ,,rău" Și Vei Afla O Învăţătură Ce Se Desprinde Din Acest Text.Cu ...
Alcătuieşte Trei Propoziții După Cerintele:a) Fiecare Cuvânt Să Aibă Cate Patru Silabe;b) Cuvintele Să Aibă Mai Multe Vocale Decat Consoane;c) Să Fie Formată Di
Numerele a, b și c sunt Raționale Și Verifică Egalitatea 3 ⋅ a + 4 ⋅ b = c – 36. Determinați Cele Trei Numere Dacă a și b sunt Direct Proporționale Cu 4 Și 3, I
Daca X= | 2 + Radical Din 29 | Si Y= | 2 - Radical Din 29 |, Atunci Media Aritmetica A Numerelor X Si Y Este...
Salut Prieteni Am Si Eu O Intrebare Legata De Anatomie . Eu Am Astm , Si Vreau Sa Daula Politie , Iar Meocul Pediatru Cae Ma Trateaza De Cand Eram Mic Mi A Spus
Calculează Și Notează A (adevărat) F (fals) A) Catul Dintre Suma Și Diferența Numerelor 8 Și 4 Este 3. B) Numărul Pe Care Îl Înmulțim Cu 3 Pentru A Obține Dubl
Help, Dau Coroana Va Rog Frumos