RO Study
👤
Anonim
Anonim
21-10-2021
Matematică
a fost răspuns
Ce număr împărțit la 92 da catul 12 și restul 7
Răspuns :
Andreeadomi12
Andreeadomi12
21-10-2021
Răspuns:
92×12 +7 = 1111
1111÷ 92 = 12 rest 7
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Era ,,amonita" ? Era Un Animal?
Din Textul ,,Furtuna - De Stefan Octavian Iosif. 1.Selecteaza Din Textul Dat O Figura De Stil Si Interpreteaz-o Dau Coronită .
Heei Rezolvati-mi Si Mie Problema Aceasta Dau Coroana Si 10 Puncte •Stabiliti Coeficientii Urmatoarelor Ecuatii: •3Fe+2O2-> Fe3O4 •Na+H2O->NaOH+H2 •Al(O
VA ROG AJUTAȚI-MĂ DAU COROANA ȘI 54 DE PUNCTE. MI S-A ATRAS ATENȚIA NU NUMAI CA NU AM ÎNVĂȚAT SUFICIENT, PRECUM ȘI CA NU VOI LUA NOTA MARE LA TEST. 1.) IDENTIF
Care Este Atmosfera, Peisajul , Starile ( Opinia Personala) Din Poezia Creion De Tudor Arghezii
Unde Se Desfasoara Intamplarile Povestite ? Ati Putea Indica Acest Loc Pe Harta A Lumii ? Explicatii ! Va Rog Urgent E Vorba Despre Povestea "Praslea Cel Voini
COROANA!!!Determinati Volumul De Aer (20% O2, Procente Volumetrice), Masurat In Conditii Normale De Temperatura Si De Presiune, Necesar Arderii A 10 Moli Ameste
Construiește Enunțuri În Care Să Existe: a)Predicat Verbal Exprimat Prin Locuțiune Verbală b)Complement Direct Exprimat Prin Pronume Relativ. c)Atribut Substa
Ptratu Este Un................................. Care Are Toate Laturile De Lungimi.................
Intr-o Crescatorie De Păsări Sunt 3794,pui Si Găini. Sa Se Afle Cate Găini Sunt Daca Nr.puilor Reprezintă 3/4 Din Nr.gainilor.