RO Study
👤
Diailieelena
Diailieelena
21-10-2021
Germana
a fost răspuns
VA ROG 1 VA ROG FRUMOS!!
Răspuns :
Raiiio
Raiiio
21-10-2021
a. muss, kannst
b. kann, kann
c. kann, muss
coroana?:)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-un Acvariu Cu Lungimea De 2m,latimea De 1,5m Si Inaltimea De 80cm Se Afla Crapi. Calculeaza Masa De Apa Din Acvariu,stiind Ca Densitatea Apei Este
Alcătuită Un Text Din 6 /7 Rânduri În Care Sa Realizăm Un Colt Din Natura .Va Rog Daca Se Poate Urgent!!!
Completati Cu Semne Potrivite (+, -, X, :,=) Pentru A Obtine Egalitati. 2 50 100 1 8 4 0 0 800 102 8 16 6 3 0 18 6 84 7 2 9 900 100 1
O Pompunere Din 10 Replici Intre Doi Colegi Ce O Sa Fac In Vacanta De Vara
1 Principala Resursa Extrasă Din Platforma Continentala A Golfului Mexic Este : a) Cărbune . B) Fierul .c) Petrolul .d) Sarea 2 O Planta Agricola Originara D
Mentioneaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor Subliniate :boschete De Liliac In Care Cantau Toata Noaptea Niste Privighetori. Cuvintele Sunt :care ,toata ,
Vreau Sa Imi Descrieti Si Mie Instrumentele Optice De La Cel Mai Simplu Pana La Cel Mai Complex (cel Putin 4 Instrumente Descrise Frumos). sunt Multe Puncte In
Ce Conditii Trebuie Indeplinite Ca Graficul Unei Fct De Gr 2. Sa Fie Sub Axa Ox?
As Vrea Si Eu Sa Vad Care-s Rezolvarile La Exercitiile Astea , Cat Imi Bat Capu' Tot Degeaba , Nu Stiu Sa Le Fac: 1. 2a+7b-a-10b= 2. X Patrat+7x-3-5x Patrat-2x=
Se Arunca O Moneda De 5 Ori Determinati Probabilitatea Ca Stema Va Cadea Exact De 2 Ori