RO Study
👤
Anca5982
Anca5982
20-10-2021
Matematică
a fost răspuns
URGENT
dau coroana !!
Răspuns :
AntoniaBrainCnbgc
AntoniaBrainCnbgc
20-10-2021
Răspuns:
total cărți animale
8588
total cărți plante
6931
total cărți planete
6033
total
21552
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Un Text Nonliterar Pentru Revista Şcoliiîn Care Să Prezinti Expoziția De Câini La Caretocmai Ai Participat.
Alcătuiește Propoziţii În Care Verbele A Fi, A Vrea Și A Avea, Să Fie Predicate Verbale:
Buna,vreau Ajutor La E(x) Ma Chinui De Jumatate De Ora Si Nu L Am Rezolvat.Daca Stiti Si Punctul B Puteti Sa Mi L Scrieti Dar Ma Intereseaza Doar E(x) Si Rezolv
Va Rog Mult Exercitiul 4, Dau Coroana Si 5 Stele Am Nevoie Urgenta!
Concluzii:-Transpirația Este Procesul Prin Care Planta Elimină .........sub FormăPrin Condensarea Vaporilor Pe Pereții Clopotului Seformează....- Transpirația S
Bună! Îmi Puteți Spune Dacă Vi Se Pare Ok Ce Text Am Făcut? Cuvintele Subliniate Sunt De Pus În Text Obligatoriu. Mulțumesc Mult!
Scrie Semnele De Punctuație Corespunzătoare. •bunica Spuse -ce Mult Ai Crescut Răzvan •cât De Frumoasa Este Pădurea Toamna •l-ai Văzut Pe Prietenul Meu •la Ci
1. Indicați Pentru Fiecare Cuvânt Subliniat Cazul, Funcția Sintactică Şi Partea De Vorbire Prin Care Se Exprimă: a) Tu Ai Cumpărat Cărți Interesante Pentru Ei.-
II. Asociati Notiunile Din Coloana A Cu Cele Din Coloana B.1.AB.....1 Melcul De Livadaa. Viermi....2 Racul De Raub. Arahnide.....3 Buburuzac. Moluste.....4 Paia
Va Rog 10 Cuvinte Religioase , Am Nevoie