RO Study
👤
Yarina2008
Yarina2008
20-10-2021
Franceza
a fost răspuns
5kskskksks nu mai tr sbsbsbsbbsbss
Răspuns :
Andreea202421
Andreea202421
20-10-2021
........???????????????
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Ziua Lui ,flaviu Vine La Scoala Cu O Cutie In Care Se Afla 45 De Bomboane. Fiecare Coleg Ia Cate2 Bomboane Si Îi Raman 5 Bomboane. Cati Colegi Are Flaviu?
Am Nevoie De Ajutor...........am Un Referat Despre Praduitor Si Nu Stiu Ce Inseamna Va Rog Ajutatima.
Masa Moleculara A : -apei -hidroxid De Calciu -sulfat De Potasiu -azotat De Sodiu -carbonat De Calciu -clorura De Aluminiu -oxid De Sodiu -hidroxid De Alum
Cum Se Rezolva Ex 15
Justificati Prezenta Satelor Risipite In Zonele Montane. Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati, Maine Dau Teza La Geografie Si Am Nevoie De Acest Raspuns.. Cine Raspunde
Cine Ma Ajuta Sa Analizez Si Eu Cuvintele Astea Va Rog Dau Coroana. Zavorara,plecara,prietenii, Se Temeau,gasi,racheta,cauta Urmele,casele ,atelier,nu Se Afla.
In Trei Saci Sunt 87 Kg De Faina.Daca Din Primul Sac Luam 7kg,din Al Doilea 9 Kg,iar Din Al Treilea 11 Kg,in Cei Trei Saci Raman Cantitati Egale De Faina .Cate
Semnificatia Verbelor:aud,trasar,simt,dorm,sunt Singur
Analizati Umanismul Si Iluminismul Stabiliti Asemanari Si Deosebiri.
Completeaza Spatiile Punctate Pentru A Obtine Propozitii Adevarate. Unitatea Principala Pentru Masurarea Lungimii Este........ Submultiplii Metrului Sunt......