RO Study
👤
Szidonia18
Szidonia18
19-10-2021
Engleza
a fost răspuns
Ajutor e urgent!!!!!
Răspuns :
Sonya62
Sonya62
19-10-2021
Ce exercitii iti trebuie?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Imi Poate Spune Cineva O Metoda Dea Invata Impartirea Si Inmultirea Ca Verisoara Mea Mai Mica Se Chinuie Sa O Invete Dar Nui Intra In Cap Va Rog
Cum Se Rezolva Problema De Fizica De Clasa A 6 A: In Acelasi Moment Doua Automobile Se Misca Rectiliniu Uniform, In Aceeasi Directie Si Sens, Al Doilea Aflandu-
Să Se Determine Numerele Reale M Şi N Pentru Care Punctele A(3, −1) Şi B(1,1) Se Află Pe Dreapta De Ecuaţie X + My + N = 0 .
O Propozitie Cu Pronume Personal De Politete Persoana A 3 A Nr Plural
Sa Se Calculeze Presiunea In Pa A 2 Moli De Oxigen Ce Ocupa 1 Litru Si Se Afla La Temperatura De 27 Grade Celsius.Ce Masa Are Gazul?
Buna! Am O Problema Si Nu Stiu Cum Sa O Rezolv. Pe Un Ses Pasc Giste Si Oi. Atunci Cele 98 De Capete Vor Avea 252 De Picioare. Cite Oi Si Cite Giste Pasteau Pe
Determinați Cel Mai Mic Nr Natural Care Împărțit Pe Rând La 24, 48 Şi 40 Dă De Fiecare Dată Restul 17 Şi Câturi Nenule.
A) Arătați Că Numărul B=5 La Puterea 2013 - 3 La Puterea 2013 Este Divizibil Cu 2 (trebuie Cu Ultima Cifră, Dar Nu Ştiu Cum :( ) b) Arătați Că Numărul C=6 La Pu
Descopera-l Pe Eminesciene, Micul Artist, Completând Careul De Mai Jos. a) Substantiv Comun, Nr Plural, Sunt Plăcute Auzului. b) Adjectiv Derivat, Conține Vocal
Cu Cat Este Diferenta Dintre 8.9 Si 8.5?