👤
Azteck2012
a fost răspuns

Szene 1 Lena: Hallo Leute! Ich bin Lena. Heute interviewe ich einen Umwelt-Helden. Er heißt Jörg Hoffmann. Jörg ist mein Papa Nummer 2. Er ist echt cool und sein Job ist super interessant. Jörg ist Referent bei Natura". Aber was macht ein Referent? Das frage ich ihn jetzt. Na dann, los! Szene 2 Lena: Hallo. Frau Seibold: Hallo, willkommen bei Natura". Lena: Danke. Ich bin die Tochter von Jörg Hoffmann. Wo finde ich ihn, bitte? Frau Seibold: Ach, du bist Lena! Wie nett! Ich bin Carolin Seibold. Frau Seibold: Ja, du suchst Jörg? Sein Büro ist da. Lena: Danke. Frau Selbold: Bitte. Szene 3 Jörg: Hallo Lena! Da bist du ja. Lena: Hi Jörg. Das ist also dein Büro? Jörg: Na ja, mein Büro ist langweilig. Ich habe einen Schreibtisch, ein Telefon ... Hier ist mein Computer und hier sind meine Bücher. Also, alles ganz normal... Lena: Oh, und hier sind Fotos! Jörg: Ja. Das ist deine Mutter. Und hier sind deine Schwester, dein Bruder und du. Lena: Oh, wie schön!... Machen wir jetzt das Interview, okay? Jörg: Sehr gerne. Lena: Willkommen bei Lenas Welt". Wie heißt du und wo arbeitest du? Jörg: Mein Name ist Jörg Hoffmann. Ich arbeite bei Natura. Das ist eine Organisation für die Umwelt. Ihre Zentrale ist in Mainz. Lena: Das ist super. Du arbeitest für die Natur .. Jörg: Ja, ich liebe die Natur und wir haben nur eine Welt! Lena: Und wie heißt dein Job? Jörg: Ich bin Referent für Schüler. Lena: Was macht ein Referent? Was sind deine Aufgaben?

am nevoie repede de traducere​

Răspuns :

Bună băieți! Eu sunt Lena. Astăzi intervievez un erou al mediului. Se numește Jörg Hoffmann. Jörg este tatăl meu numărul 2. Este foarte mișto și slujba lui este foarte interesantă. Jörg este vorbitor la Natura ". Dar ce face un vorbitor? Îl voi întreba acum. Ei bine, du-te! Scena 2 Lena: Bună. Doamna Seibold: Bună, bine ați venit la Natura". Lena: Mulțumesc. Sunt fiica lui Jörg Hoffmann. Unde îl pot găsi, te rog? Frau Seibold: Oh, tu ești Lena! Ce drăguț! Sunt Carolin Seibold. Doamna Seibold: Da, îl căutați pe Jörg? Biroul său este acolo. Lena: Mulțumesc. Doamna Selbold: Vă rog. Scena 3 Jörg: Bună Lena! Iată-te. Lena: Bună Jörg. Deci acesta este biroul tău Jörg: Ei bine, biroul meu este plictisitor. Am un birou, un telefon ... Iată computerul meu și iată cărțile mele. Deci, totul este normal ... Lena: Oh, și iată fotografii! Jörg: Da. Asta e mama ta. Iată-i pe sora ta, pe fratele tău și pe tine. Lena: Oh, ce frumos! ... Hai să facem interviul acum, bine? Jörg: Cu plăcere. Lena: Bine ați venit în lumea Lenei. Care este numele dvs. și unde lucrați? Jörg: Numele meu este Jörg Hoffmann. Lucrez la Natura. Aceasta este o organizație pentru mediu. Sediul său central este în Mainz. Lena: Asta e minunat. Lucrezi pentru natură .. Jörg: Da, iubesc natura și avem o singură lume! Lena: Și cum te cheamă meseria ta? Jörg: Sunt lector pentru școlari. Lena: Ce face un lector? Care sunt sarcinile tale ?