Răspuns :
Bună băieți! Eu sunt Lena. Astăzi intervievez un erou al mediului. Se numește Jörg Hoffmann. Jörg este tatăl meu numărul 2. Este foarte mișto și slujba lui este foarte interesantă. Jörg este vorbitor la Natura ". Dar ce face un vorbitor? Îl voi întreba acum. Ei bine, du-te! Scena 2 Lena: Bună. Doamna Seibold: Bună, bine ați venit la Natura". Lena: Mulțumesc. Sunt fiica lui Jörg Hoffmann. Unde îl pot găsi, te rog? Frau Seibold: Oh, tu ești Lena! Ce drăguț! Sunt Carolin Seibold. Doamna Seibold: Da, îl căutați pe Jörg? Biroul său este acolo. Lena: Mulțumesc. Doamna Selbold: Vă rog. Scena 3 Jörg: Bună Lena! Iată-te. Lena: Bună Jörg. Deci acesta este biroul tău Jörg: Ei bine, biroul meu este plictisitor. Am un birou, un telefon ... Iată computerul meu și iată cărțile mele. Deci, totul este normal ... Lena: Oh, și iată fotografii! Jörg: Da. Asta e mama ta. Iată-i pe sora ta, pe fratele tău și pe tine. Lena: Oh, ce frumos! ... Hai să facem interviul acum, bine? Jörg: Cu plăcere. Lena: Bine ați venit în lumea Lenei. Care este numele dvs. și unde lucrați? Jörg: Numele meu este Jörg Hoffmann. Lucrez la Natura. Aceasta este o organizație pentru mediu. Sediul său central este în Mainz. Lena: Asta e minunat. Lucrezi pentru natură .. Jörg: Da, iubesc natura și avem o singură lume! Lena: Și cum te cheamă meseria ta? Jörg: Sunt lector pentru școlari. Lena: Ce face un lector? Care sunt sarcinile tale ?