RO Study
👤
Narcisacezarina
Narcisacezarina
19-10-2021
Limba română
a fost răspuns
Antonimul la "peste"
Răspuns :
PavelMihai2410
PavelMihai2410
19-10-2021
Răspuns:
peste≠animal terestru
Answer Link
Emiliasirbu187
Emiliasirbu187
19-10-2021
Peste dedesubt sau daca este peste animal terestru
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
F- Feteb- Baietif+b = 27f= ?b = ?f+ 80 Pe 100 • 7 = 27de Aici Cum Se Rezolva?
HELP ! EXAMEN MAINE !.Determinati Perechille De Numere Naturala (a,b) Pentru Care Are Loc Egalitatea A-1/2=3/b+1
Daca Mi Se Zice Ca Trebuie Sa Arat Ca O Arie E Mai Mica Ca Nu Stiu Cat.Si Imi Zice In Parenteza Radical Din 3 E Cuprins Intre 1,73 Si 1,74,eu Inmultesc Cu 1,74
In Canionul 7 Sccari Vei Descoperi Un Loc Unic Al Romaniei In Care Vei Intalni Caderi De Apa, Zone De Catare Inclinate Sau Verticale Pe Distante De Zeci De Metr
Care Este Teorema De Impartire Cu Rest?
Intr-un Bloc Sunt 175 De Camere Situate In 77 De Apartamente Cu Doua Si Trei Dintre Camere . Cat La Suta Din Numarul Apartamentelor Cu 2 Camere Respectiv Numaru
Hi Am O Intrebare Ma Puteti Ajuta Cu O Problema? As Vrea Si Eu Sa Stiu Cum Sa Fac Problemele In Care Cere Sa Aflu Radical Din ... Nu Am Priceput Deloc Cum Se Fa
Eu La EV Nat La Romana La Ala Cu Genul Liric Am Zis Prezenta Marcilor Eului Liric Si Monoloul Liric. Credeti Ca O Sa Imi Scada?
Imi Poate Face Si Mie Cineva Rezolvarea Corecta A Examenului(fara Compuneri)?
Paralelipiped Dreptunghic ABCDEFGH În Care AB = 6 Cm , BC = 4 Cm Şi BF = 5 Cm . Volumul Paralelipipedului ABCDEFGH este Egal Cu … 3cm .