RO Study
👤
Maggiemihalcut
Maggiemihalcut
19-10-2021
Matematică
a fost răspuns
VA ROG DAU COROANA ESTE URGENT
Răspuns :
Adisuraj489
Adisuraj489
19-10-2021
gg gg Jill x bn 1 w4t 7 opțional
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Butelie Conţine Oxigen La Presiunea 20atm Şi Temperatura De 300K. Rezistenţa Mecanică A Buteliei Este Garantată La O Presiune Interioară Maximă De 100atm. Ce
Scrieti Numarul 777 Ca Suma A Trei Termeni Stiind Ca Fiecare Termen Este Dublul Precedentului
Am Si Eu Nevoie Urgentă De Acest Exercitiu....va Rogggggg E Urgenttf
Un Dialog Mai Multi Copii In Curtea Scolii In Care Sa Folosim Pronume Personale Si De Politete
Ce Semnifica Ghiocelul
Suma A Doua Numere Naturale Este Douazeci Si Patru .Afla Numerele Stiind Ca Unuldin Ele Este Egal Cu 3din5 Din Celalalt
Se Dau 2 Numere Întregi. Cerinţa Calculaţi Maximul Celor 2 Numere Date. Date De Intrare Fişierul De Intrare Maxim.in Conţine Pe Prima Linie 2 Numere întregi Sep
Am Depus La Bancă 3 Milioane De Lei Cu Dobânda 16% Pe An . Ce Sumă Va Conține Depozitul După Un An ?
Un Triunghi Dreptunghic Are Catetele De Lungimi 3 Cm Si 4 Cm . Sa Se Afle Aria Tringhiului .pls Ajutsatima Dau Coroana!
Add Suitable Tags(disjunctive Questions)to The Following Sentences: There Happen To Be Two Cups On The Table,....................? Everyone Likes Me,...........