RO Study
👤
Anaariga93
Anaariga93
18-10-2021
Matematică
a fost răspuns
ajutor!!repede DAU coroana
Răspuns :
Karmah
Karmah
18-10-2021
Explicație pas cu pas:
poza atașată pentru punctul d)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajuta-l Pe Ghita Sa-si Promoveze Carciuma Si Peste Hotare. Scrie Un Anunt Potrivit Pentru A Putea Fi Postat Pe Internet.
Daca In Baremul De La Evaluarea Natioanala Se Puncta Cu 3 Puncte O Bucata Din Exercitiu [de La Subiectul 3] Si Eu Am Scris Jumatate Din Acea Bucata Primesc Ceva
Cuvantul fiii Contine :a) Un Diftongb) un Triftongc) Un Hiatd) Doua Vocale Si Doua SemivocaleIn Cuvantul leoarca este : a) Un Hiatb) Un Diftongc) Un Triftong
Care Este Rezolvarea Exercitiului:E(x)=x²+4x+4 Supra X(x+2)/(1+2supra X)
ABCDEFGH= Prisma Dreapta Cu Baza ABCD Patrat,AB=20 CM SI AE=10 CM.Punctul O Este Mijlocul Segmentului EG Si M Este Situat Pe BO Astfel Incat Distanta CM Sa Fie
148 De Copii De La Mai Multe Scoli Dintr-o Localitate Pleaca In Tabara.in Primele Doua Autocare Sunt 100,iar In Al Doilea Si Al Treilea Sunt 97 De Copii.Cate Lo
Daca In Baremul De La Evaluarea Natioanala Se Puncta Cu 3 Puncte O Bucata Din Exercitiu [de La Subiectul 3] Si Eu Am Scris Jumatate Din Acea Bucata Primesc Ceva
Calculati Media Geometrica A Numerelor A=2 La A 3 +1 Si B = 3+3:3
Povestea Unui Om Lenes, Personaje?