RO Study
👤
Dombnefereste
Dombnefereste
17-10-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutati ma repede ! ❤
Răspuns :
Adrinamariaa3
Adrinamariaa3
17-10-2021
Răspuns:
Sper că întelegi!
coroană?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stie Cineva 2 Adj. Pron. Nehot. Si 2 Adj. Pron. Relative ?
Alcatuiti Propozitii in Care Cuvintele Al Meu Si Ai Nostri Sa Devina,pe Rand,pronume Si Adjective Posesive. Va Rog Ajutati-ma!
Cine A Castigat Primul Razboi Mondial???
Cateva Idei Pentru Un Text Argumentativ Cu Titlul "impactul Retelelor De Socializare Asupra Tinerilor"?
Buna Poate Cineva Sa Ma Ajute Cu O Compunere La Franceza Despre Sportul Meu Prefereat? Multumesc Mult:).
Am Urmatoarele Fractii: ? Supra 3 = 2 Supra 6 ,4 Supra 10=2 Supra ?,?supra 2=? Supra 10,? ?supra 4 =? Supra 12. Trebuie Sa Fie Fractii Egale Ajutat
SUMA A 2 NR ESTE 916. IMPARTIND NR MAI MARE LA CE MAI MIC SE OBTINE CATUL 8 SI RESTUL 7 . DESCOPERA VALOAREA DEIMPARTITULUI SI A IMPARTITORULUI .
Subsolul Unei Case Are Forma Unui Paralelipiped Dreptunghic Ca In Figura De Mai Jos Cu AB=8m , BC=6m Si AA'=2,5 M.a)Daca Pentru 1 M Patrat De Perete Se Folosesc
Alcatuiti Propozitii subordonate in Care Cuvintele care , ce , cat, sa Fie Pe Rand pronume Si Adjective relative .Multumesc :)
Am Si Eu Nevoie De Propozitii In Care Pronumele posesiv Sa Indeplineasca Funictiile De: Subiect,nume Predicativ,atribut Pronominal,complement Direct,complement