RO Study
👤
Mosorcosmin123
Mosorcosmin123
17-10-2021
Matematică
a fost răspuns
Divizorii lui 3075
Dau coroană
Răspuns :
Mama80
Mama80
17-10-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
Cosminastavarache1
Cosminastavarache1
17-10-2021
Răspuns:
3075= 1, 3, 5, 15, 41, 123, 205 și 615
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1)Valoarea Morfologica A Cuvintelor : Pe, Aci. 2)Despartiti Propozitia Si Spuneti Ce Fel De Subordonata Are :Mihai Este Prieten Baiatului Care Il Ajuta.
La Examen , Acolo Unde Trebuiam Sa Construiesc O Fraza Cu O Prop CI Introdusă Prin "care" Eu Am Scris : M-am Gândit Care Băiat A Castigat! E Corect?
Buna Seara! Am Si Eu Nevoie Urgenta De Rezolvarea Exercitiului: f:R→R f(×)=a×+3
Adevarat (A) Sau Fals (F) 30 Dl >30 Dal 1 An Si 3 Luni=15 Luni 1 Bancnota De 10 Lei Se Poate Schimba Cu 2 Bancnonte De 5 Lei Cu Ajutorul Riglei Poti Masura D
Daca N Este Singurul Nr Natural Din Intervalul N,8 Atunci N Este Rezolvarea Completa
Ti Se Cere Sa Iti Imaginezi Ca Esti Primarul Unei Comune. Vii La Sateni Pentru A Le Cere Sa Plateasca Darile Catre Sat. Organizeaza Un Dialog Formal, De Cel Mul
Media Aritmetică Si Cea Geometrica Formule. Ce Alte Medii Sunt Pt EN?
Am Un Exerciutiu Va Rog Frumos. a)Aratati Ca Numarul A=xy+y5+6x Este Divizibil Cu 11 ,oricine Ar Fi Cifrele Nenule X Si Y b)Aratati Ca Numarul B=5xy+x3y+xy7 Est
Dintr-un Material S-au Folosit 16m,ceea Ce Reprezinta 2 Supra 3 Din Total. Care Este Lungimea Materialului?
A) Orice Număr Natural Este...... Si Orice Număr Întreg Este.... B) Relațiile De Incluziune Intre Mulțimile N, Z, Q Sunt...