RO Study
👤
Alexandra11074
Alexandra11074
17-10-2021
Matematică
a fost răspuns
ajutor dau coroana.....
Răspuns :
AnneMarieNadine
AnneMarieNadine
17-10-2021
Explicație pas cu pas:
Sper că te-am ajutat!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti Un Scurt Text Despre Mare,dupa Urm,atoarele Intrebari:Ce Este Marea?De Ce Este Marea O Apa Folositoare?Ce Jocuri Inventeaza Copiii?De Ce Va Place La M
De Construiti Doua Propoziti In Care Predicatul Verbal Sa Fie La Conjucativ
Prezinta In Maxim 5 Randuri Semnificatia Titlului Poeziei "in Zarea Anilor"de Alexei Mateevici... Va Rog Frumos!!!
Prob 1 Care Numar Este: Cu 4 Mai Mic Decat 18;26;31;54;30 ;21;52;42; Cu 4 Mai Mare Decat 19;52:34;76;18;39;47;66.
Analizati Toate Complementele Din Textele:"Era Acolo O Biserica Imparateasca ,intre Chilii Albe, Intr-o Cetatuie De Piatra Sura.""A Trecut Intai O Boare Pe Deas
Copii Se Bucura De Apropierea Vacantei.Parintii Le-au Promis Ca Vor Discuta Saptamana Viitoare Despre Programul Din Concediu.Ei Le-au Scris Bunicilor Si Le-au S
Ajutati-ma, Va Rog, Sa Gasesc Epitetele Si Metafora In Poezia <Batrinii> De Octavian Goga. Va Rog Mult, Am Nevoie!
1. Fie ABCD Un Dreptunghi Cu AB=3cm, BC=4cm. Calculati : <BAC- Tg <ACB.2.Intr-un Bloc Sunt 18 Apartamente Cu 2 Sau 3 Camere, In Total 42 De Camere. Cate A
1. In 3kg De Solutie De Acid Clorhidric De Concentratie 22,5% Se Adauge 100g Acid Clorhidric Pur. Stabileste Concentratia Procentuala Pentru Solutia Obtinuta.2.
În Propoziția Copiii Sunt Iubitori De Basme , Există Un Predicat Verbal Scrietim Dacă Este Adevărată Sau Greșită Vă Rog Să Mă Ajutați La Acest Exercițiu Vă Mulț