RO Study
👤
Carmenvoicu914
Carmenvoicu914
16-10-2021
Engleza
a fost răspuns
complete............
Răspuns :
Anirak330
Anirak330
16-10-2021
1. cucumber
2. mule
3. rock
4. old boots
5. dishwasher
6. chalk and cheese
7. button
8. brass
9. peacock
10. nails
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2.Citeşte Planul De Întrebări Şi Alcătuieşte Un Text Creativ (literar) Cu Titlul O Întâmplare Neașteptată. A)Cine Pleacă În Excursie ? B) Unde Opreşte Autocarul
Dintr-o Bară Cilindrică Cu Diametrul De 14 Cm Se Confecționează Piulite Hexagonale Regulate Cu Grosimea De 4 Cm. Care Este Numărul Maxim De Piulițe Ce Pot Fi Ex
8 Choose The Correct Option. 1 The Girl Speaks Fluently English/ English Fluently. 2 Clare Often Is/is Often Late For School on Mondays. 3 You Start Off In The
V. Se Dau Următorii Termeni: Contrareformă, Conciliul De La Trento, Index, Baroc, Inchiziție, Fabula, Concert. Elaborează Un Text Despre Reforma Bisericii Catol
Pentru Un Sir De Numere Naturale, Numim "pol" Al Sirului Un Termen Din Sir Care Are Doi Vecini, Termenul Precedent Si Termenul Următor Din Sir, Si Valoarea Term
9. Scrie Cuvinte Cu Sens Asemănător Pentru: Văzduh Azur Violetǎ Firavă Invidioasă Blândă
Ce Aș Schimba În Text?Pax Partea 2 URGENTE!!!!DAU Coroană
8 Look At The Sentences In Exercise 2. Find Examples Of Verb Forms Which Refer To ... 0 Something That Happened At A Specific Time In The Past. She Started Writ
10. Aflaţi Numărul X, Știind Că Numerele 6, 10, 12 Sunt Invers Proporţionale Cu Numerele: A) 3; 1,8; X; B) X; 2,4; 2; C) 5; X; 2,5; D) 10; 3x; 5; E) 5x; 9; 7,5.
Puteți Va Rog Să-mi Mai Dați Și Mie 3 Personaje Din Povesti Care Numele Lor Se Criu Prin Cratima , Înafara Pe Cele Pe Care Le-am Găsit Eu : Făt-FrumosStatu-Palm