RO Study
👤
Plutopluto796
Plutopluto796
14-10-2021
Chimie
a fost răspuns
Vă rog dau coroană!
Răspuns :
Bogdan3b7g
Bogdan3b7g
14-10-2021
Răspuns:
în a 3 a poza găsești răspunsurile pentru B, n am stiut la g, sorry
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Descrieţi Starea De Spirit Pe Care V-o Inspiră Imaginea De Mai Sus.
Cuvintele De Mai Jos Au Plecat În Vacantă. Găsește Tu Altele Cu Sens Asemănător, Care Să Le Înlocuiască. Dăruită = Seminte = A Spune = A Pune = Cadou = A Chinui
Dau Coroană Plz Am Nevoie De Ajutorrr Rapid Dau Coroana Întrebare Scrie Câte Două Obiecte Ale Căror Lungimi Le Poți Măsura Folosind Următoarele Instrumente De M
Scrieti Sub Forma De Fractii Zecimale Urmatoarele Sume A)5 Pe 10 La Puterea1 +6 Pe 10 La Puterea 4+ 1 Pe 10 La Puterea 5
Continuati Textul. Subliniati Complementele. Bunica Isi Infingea Furca La Brau. Lasam Alene Capul In Poala Ei Si-i Ascultam Povestea. .
Cuvintele De Mai Jos Au Plecat În Vacantă. Găsește Tu Altele Cu Sens Asemănător, Care Să Le Înlocuiască. Dăruită = Seminte = A Spune = A Pune = Cadou = A Chinui
Alcătuieste O Problema Care Sa Se Rezolve Prin Urmatorul Exercițiu. 36+36÷6+(36+14)=
Un Patrat Are Lungimea Diagonalei De 6√2 Cm. Raza Cercului Circumscris Acestui Patrat Are Lungimea Egala Cu...
0 P.) 1. Unește Corespunzător: Ujune 1991 Dow • Metal De Culoare Cenuşie, Dur Şi Rezistent Iar În Prezenţa Aerului Se Acoperă Cu Rugină; • Metale Prețioase, Car
Analizati Cuvantul "meu" Din Sintagma: In Spatele Meu.