RO Study
👤
Neacsuiolanda59
Neacsuiolanda59
14-10-2021
Limba română
a fost răspuns
sens opus last izbaveste
Răspuns :
Liliacotloana
Liliacotloana
20-10-2021
Răspuns:
izbaveste-neizbaveste
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Perimetrul Unu Dreptunghi Stiind Ca :a)L=12cm, B=8cm B)L=22,5cm B=14,8cmdau Coroana Pls
Aflati Lungimile Laturilor Unu Triunghi Stiind Ca Are P=36CM Iar Laturile Sunt Exprimate Prin Numere Pare Consecutive. dau Coroana XD :D
Cum Calculez Si Verific Prin Proba Adunarea :17+11 De Verificat Tot Prin Adunare
Un Teren Are Forma Unui Trapez Dreptunghic Cu Următoarele Dimensiuni Exprimate În Decametri: Baza Mare 2a+12 , Baza Mica A+30 , Iar Latura Perpendiculara Pe Baz
Va Rog Repede Completați Tabelul De Mai Jos, Clasificand Conjuctiile Din Textul Următor: Toate Comentariile Le-a Făcut Numai Pentru El Sau Cu El... Dacă Era O
Intr-un Bidon Sunt 20 L De Lapte.Cate Sticle De 2l Si Jumatate De Pot Umple Daca Toarna Tot Laptele Din Bidon? AJUTAMI VA ROG
Va Rog, Analizati-mi Si Mie Adjectivele Ofer 40 Puncte!!!
Afla Valoarea Lui S : 1x2x3x4x7x8x9x10=90x8xSx2x12
Maine Am Teza La Romana Sunt Clasa A 6 A Si Am Nevoie De Toate Pronumele Reflexiv ,demonstrativ, Posesiv , Personal,personal De Politete.va Rog Mult Sa Ma Ajut
Din Produsul Numerelor 9 Si 8 Luati Vecinul Mai Mic Al Numarului 33 Micsorat De 4 Ori