RO Study
👤
Babadenisa767
Babadenisa767
13-10-2021
Fizică
a fost răspuns
va rog e urgent am nevoie acuma
Răspuns :
Incorectitudine
Incorectitudine
13-10-2021
Răspuns:
In imagine:
Sper ca te-am ajutat, noroc la învățat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Primit H Transcrie Două Subiecte Din Text Şi Precizează Partea De Vorbire Prin Care Sunt Exprimate. Subiectele Sunt: Părţile De Vorbire Prin Care Sunt Exprim
3. Citeşte Cu Atenţie Enunţurile De Mai Jos, Apoi Completează Tabelul Cu Toate Informațiile Solicitate Pentru Pronumele Personale Identificate: A. Voi Ati Fost
Afla Numărul Necunoscut , Folosind Metoda Mersului Invers .
Un Amestec De 60 Cm[tex]^{3}[/tex] Metan Și Etenă Se Trec Printr-un Vas Cu Brom. Știind Că Masa Vasului A Crescut Cu 22,4 Mg, Calculați Compoziția (în Procente
3. Transcrie, Din Textul Dat, Pasajul Din Care Reies Motivele Pentru Care Fata Crede Că Leo rămas Peste Noapte La El Acasă.
Am Primit H Transcrie Două Subiecte Din Text Şi Precizează Partea De Vorbire Prin Care Sunt Exprimate. Subiectele Sunt: Părţile De Vorbire Prin Care Sunt Exprim
Mă Gândesc La Un Număr. Îl Adun Cu 2, Suma O Înmulţesc Cu 7, La Pro- dus Adun 1, Iar Rezultatul Îl Împart La 25 Şi Obţin Un Număr Cu 3 Mai Mic decât Numărul Ini
Numarul Natural N Verifica Relatia 1/2
Ajutor Va Rog. Am Nevoie Urgent, Orice Faceti, Trimieti. Multumesc Mult. DAU COROANA
Un Dreptunghi Are Perimetrul 90 Cm,iar Latimea Egala Cu 2/3 Din Lungime. Aflati Dimensiunile Dreptunghiului Si Aria Sa.