RO Study
👤
Dougrubble
Dougrubble
14-05-2015
Limba română
a fost răspuns
propozitii cu verbul a planta
Răspuns :
ValyRemus
ValyRemus
14-05-2015
Baiatul
a plantat
un copacel in gradina din fata casei.
A planta
flori este activitatea mea preferata.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ersonajele2. Răspundeţi La Întrebările Următoare:a) Câți Pui Avea Prepelita?b) Ce Trebuia Să Facă Stăpânul Pământului?c) De Ce A Hotărât Prepelita Să Plece?
Ambele Exerciții Ambele Subpuncte Va Roggg
Traduceti, Va Rog, Aceste Propozitii In Germana. Nu Cu Google Translate!1) Luni, La Ora 08:00, Iau (pregatesc) Micul Dejun.2) Luni, La Ora 14:45, Ma Uit La Un F
Ajutor Este Urgent Este Pana La 18:00 "6" Dau Corona Daca O Sa Imi Apara Plus 10 Puncte
Transcrie Corect, Pe Spatiul Dat, Textul De Mai Jos. Atentie La Greseli!Rocsana Are De Egzersat La Matematică. În Ghiosdan Are Oculegere De Egzerciţii Şi Proble
Calculează Inversul Numărului A = Cu 0,5 +0,(3)
Maricica Are O Sumă De Bani. După Ce Cumpără Un Ghiozdan De35 De Lei Şi Apoi Mai Primeşte De La Tatăl Său 27 De Lei, Constată Că Areexact 83 De Lei.Câți Lei A
23:3+27:5+11×3=cum Se Calculeaza
Precizează Valoarea Morfologică A Cuvintelor. a Murit cuvinte jucam și tu crengile copilăria mamă scumpă lume păsări eu mea mămică
1. Scrie Câte Un Sinonim Potrivit Sensului Din Text Pentru Următoarele Cuvinte: Cum-secade, Cutreieram, Arşiţă, Imobil, Să Mă Descoasă, Bănuiala, Isprăviți.? Pr