RO Study
👤
Angi78
Angi78
12-10-2021
Limba română
a fost răspuns
Va rog ajutorrr dau coroana !!
Răspuns :
Ghostygirl
Ghostygirl
12-10-2021
12. Doină (cred), cocoașă, aurie, minereu, seară, cucui, rea, cioară, scoică, ecou, ieșire, pâine, pârâu, nătărău
13. • a)
• b)
• c)
Sper ca te am ajutat :]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Demonstarati Ca Opera Lumina, Iarna De Ion Pilat Este Un Pastel...cam De 1pagina A4......Urgent...dau Coroana
Va Rog Explicati-mi Și Mie Genul Asta De Probleme: Un Elev Are De Rezolvat Niște Probleme Intr-un Anumit Interval De Timp. Dacă Ar Rezolva 4 Probleme Pe Zi Iar
Animale Si Plante Care Sau Adoptat La Lumina
Vreau Si Eu Cateva Intrebari Si Raspunsuri Despre Nuvela Budulea Taichii . DAU FUNDA !!
Problema Nr1:LA UN COMLNCERT SIMFONIC S-AU VANDUT 200 BILETE CU PRETUL DE 50BANI SI DE 80 DE BANI,INCASANDU-SE IN TOTAL 124LEI.SA SE AFLE CATE BILETE DE FIECARE
Intr-o Clasa Dincei 30 De Elevi Fiecare Al Treilea Participa La Olimpiada De Matematica.Scrieti Raportuldintre Numarul Celor Care Participa Si Alcelor Care Nu P
Problema Nr1:LA UN COMLNCERT SIMFONIC S-AU VANDUT 200 BILETE CU PRETUL DE 50BANI SI DE 80 DE BANI,INCASANDU-SE IN TOTAL 124LEI.SA SE AFLE CATE BILETE DE FIECARE
Episodul 6 The Flood
Cum Se Spune In Germana La Stea?
2(x+3)-5(2x+1)=12x-19 ( Rezultatul Trebuie Sa Fie 1) 5(x-2)-2x+3(x+1)=6+7x ( Rezultatul Este -13 ) VA ROG SA MA AJUTATI :3 MERSIIIII .