RO Study
👤
Sofyaaa
Sofyaaa
12-10-2021
Matematică
a fost răspuns
Dau coroanaa !!!!!!mersiiii
Răspuns :
Crismaria2018
Crismaria2018
12-10-2021
Răspuns:
Sper ca te-am ajutat. Asa știu eu sa fac.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Teme De Lecţie Pot Fi Abordate În Săli, Spaţii Improvizate?
Traducere:I Like The Summer Season The Most Because It Is A Holiday And We Can Visit Our Relatives. As The Trees Turn Green, The Flowers Bloom, Everything Comes
Scrieți În Casetă Un Număr Real Nenul, Astfel Încât Funcțiaf: R - R, F(x) =????????x + 3,să Fie Strict Descrescătoare Pe R.va Rog Cineva Ajutatima Va Dau Corona
În Drumețiile Organizate În Tabără Elevii Discută Despre Importanța Respectării Și Protejării Naturii Precizează Două Consecințe Ale Despăduririlor Dau Coroana
De Găsit 6 Proverbe Si De Explic. 1 Dieele.
Am Nevoe De Povesti În Care Se Folosesc Lucruri Care Seamănă Cu Figurile Geometrice Ajutațima Varog
Redactează Un Text De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să-ți Exprimi Opinia Despre importanţa Valorificării Șansei În Viață, Folosind Informațiile Din Textul Dat
Într-o Grădină S-au Plantat De 3 Ori Mai Multe Lalele Decât Narcise. Știind Că Diferența Dintre Numărul De Lalele Și Cel De Narcise Este 15,să Se Afle Câte Flor
STABILEȘTE VALOAREA DE ADEVĂR A PROPOZITIILOR URMĂTOARE:De Sfântul Apostol Andrei Sunt Invitat La Onomastica Andradei.Domnul Iisus A Intrat În Ierusalim, În Dum
7. Oraéta ,1) Кто Каждую Ночь Топтал Пшеницу?2) Кого Иванушка Поймал В Поле?3) За Кого Хотела Выйти Замуж ЕленаПрекрасная?4) Зачем Поехали Братья В Город?6) Кто