RO Study
👤
Urleac6
Urleac6
12-10-2021
Matematică
a fost răspuns
repede va rog dau coroana
Răspuns :
Doagam08
Doagam08
12-10-2021
Răspuns:
2√2+2√3-2√8=
={$==[]£}}[|[])((!€?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Reduceți Termenii Asemenea [tex]7x + 2y - 4z - 5x + 6y + 3z[/tex][tex]3a - 9b + 2a + 7b - 4a - 5b[/tex][tex]8x - 3y - 5z - 9x - 4y + 3z[/tex][tex]13x ^{2} - 2x
Se Da O Impartire Cu Rest 0 A Două Numere Naturale Dacă Într-o Altă Împărțire Utilizam Un Împărțitor De Șapte Ori Mai Mic Si Un Deîmpărțit De Cinci Ori Mai Mar
1.De Formulat Mesajul Pastelului ,,Malul Siretului"2.De Comentat Două Figuri De Stil Din Text.3.De Redactat O Compunere Pe Tema:,,Dacă Aș Fi Un Element Al Natur
Consumul Anumitor Bunuri Este Determinat De Veniturile Potentialilor Consumatori. De Exemplu,un Bun X Este Accesibil Consumatorilor Care Dispun De Venituri Mari
Ecoutez Ces Dialogues Et Doresc Quel Est But Exprime • Pourquoi Part-il Enseigner Le Francais A Mexico?• Pourquoi La Vilele A-t-elle Achete Ces Tableaux? • Pour
C) [–2, 2] – {–2, 2}
Imi Puteti Raspunde La Fisa Despre Revoluitia Franceza?Am Scris Ceva Dar Nu Stiu Daca Este Corect
Studiați Monotonia, Marginirea Și Convergenta Sirurilor subpunctul C
(2p) (3p) 4. În Figura Alăturată Sunt Reprezentate Triunghiurile Dreptunghice Isoscele ABC Şi DBE, Cu KABC = KDBE = 90°, Punctul D Fiind Situat Pe BC. Se Ştie C
Mă Poate Ajuta Cineva Vă Rog? TT