RO Study
👤
Falaelena42
Falaelena42
11-10-2021
Limba română
a fost răspuns
cuvintele cu sens opus urias
Răspuns :
Dariagabrielasandu
Dariagabrielasandu
11-10-2021
cuvantul cu sens opus pentru urias este
minuscul
Answer Link
Casandra1525
Casandra1525
11-10-2021
Cuvântul cu sens opus al cuvântului uriaș este minuscul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VA ROG URGENT SA IMI SPUNETI O COMPUNERE DE 15 RANDURI CU VERBE VA ROGG URGENT ASTEPT RASPUNSURI VA ROGGG
Se Introduce Un Sir De Numere De La Tastatura Pana La Intalnirea Valorii 0.SA Se Afiseze Maximul Si Minimul Dintre Aceste Numere.
Un Amestec De Propena, 2butena Si 2metil2butena, In Care 2butena Si 2metil2butena Se Afla In Raport Molar 1:1, Este Oxidat Total Cu O Solutie Acida De K2Cr2O7.
Heiii <3 Ce As Putea Scrie In Portofoliul De La Bio? Am De Scris Despre Animall Meu Preferat , Al Meu Este CatelulSi Ne-as Spus Sa Vorbim In Igeneral Despre
Am Nevoie De Un Raspuns Rapid! va Rogdin Toata Inima ! Pun O Poza Mai Jos!MUlTUMESC! Ex.incercuit
Cum Vei Proceda Pt A Determina Volumul Unui Corp De Dimensiumi Mici , Avand La Dispozitie Un Dinamometru Si Un Vas Cu Apa ???
Care Este Semnificatia Proverbului''Pericolul Este Vecinul Cel Mai Apropiat Al Sigurantei''?
Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa-ti Exprimi Sentimentele Cu Ocazia Implicarii Intr-un Program De Ajutoare La Un Centru De Copii Orfani.
Vreau Si Eu O Comp De 10-15 Randuri In Care Sa.mi Exprim Opinia Despre Rolul Interviurilor Si Al Pictorialelor....vaa Rogg :**
Explica Sensul Expresiei "in Toiul Verii".