RO Study
👤
Dospinescualxandra
Dospinescualxandra
11-10-2021
Istorie
a fost răspuns
Va rog sa ma ajutati
Răspuns :
Nicolaie02200
Nicolaie02200
11-10-2021
Răspuns:
Nu e ore clară imaginea .
Nu ai putea pune una mai clară ??
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Functiile Sintactice Ale Verbului .
Am Nevoie Sa Imi Explice Cineva Cum Sa Il Fac,si Sa Ma Ajute Sa Il Rezolv. Astazi Am Facut Lectia Despre Acolada Si Nu Prea Inteleg. ex. {[5:(2x3-1) + 14] : 3
Ce E Aia Simetrie Generala ?
Ce este Acela Folclorul Religios romanesc? Am Nevoie Foarte Repede De raspuns Daca Se Poate. Multumesc :*
Suma Dintre Descazut,scazatorul Si Diferenta De La O Scadere De Numere Naturale Este 12.care Este Scazatorul,descazutul,dar Diferenta?
Heii,aveti Idei Originale Despre Caracterizarea Personajului Principal "Popa Tanda"?:)
Ajutati-ma , Va Rog !! :*Problema Nr. 1. Un Colet Postal Este Impins Pe O Masa Orizontala Cu O Forta De 40 N. Coletul Se Deplaseaza Pe Distanta De 1.5m. Ce Lucr
Suma A Doua Nr Este 380.iar Diferenta Lor Este De 3 Ori Mai Mare Decat Cel Mai Mic Nr.care Sunt Numerele. multumesc Ptr Ajutor!
Ce este Acela Folclorul Religios romanesc? Am Nevoie Foarte Repede De raspuns Daca Se Poate. Multumesc :*
Cum Rezolv:Aflati Valorile Rapoartelor Numerelor: 125 si 25 ; 13 Si 169 ;24intregi 1supra2 Si 7supra10;0,(2) ; 0,(4) ; 3,(5) ; 1,(6) ; 2,3(5) Si 3 Supra 4