RO Study
👤
Anonim
Anonim
11-10-2021
Limba română
a fost răspuns
hjj help ultima problema (nr.4)
Răspuns :
Miru2726
Miru2726
11-10-2021
Sper ca te-am ajutat !!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
(1×2+3×4)×5:10+7×9 Rezultatul In Litri Al Exercitiului De Mai Sus Reprezinta Cata Apa Poate Bea O Camila .
Precizeaza Rolul Interogatiei : Cum S.a Creat Deci Aceasta Limba Literara Romaneasca Si Cand Sa Creat?
Scrieti Cate O Invitatie Pentru Aceasta Serbare Adresata Directorului Scoli Si Primarului Localitatii. Dau Coroana Si 10 Puncte
Analizați Părțile De Vorbire Din Textul Urmator : Am Mers La Cofetărie . Acolo M-au Însoțit Dana , Maria Și Ana. M-am Așezat Lângă Maria Și Lângă Ea A Stat Dana
Propozitii Cu Neprețuit Flamanziti Mioare Ciobanas
Scrie Clasa Si Ordinul Pentru Fiecare Cifra Evidentiata A Numerelor:1(8)0;(7)01;95(2).
Intre 2 Puncte Situate Pe Un Rîu La Distanta De 15 Km Navigheaza O Șalupă. Șalupa Parcurge Această Distanta, In Sensul Curentului, In Timp De 3 Ore, Iar In Sens
În Triunghiul ABC Cu M(<B)=20 Grade Se Duce Înălţimea AD_/_ BC Astfel Încât M(<DAC)=20 Grade.Aflaţi Măsurile Unghiurilor C Şi A
Determinati Media Geometrica A Nr Reale X Si Y Stiind Ca.radical Din X Minus 8 Radical Din 2 Totul La A Doua Plus Radical Din Y Minus 9 Radical Din 2 Totul La A
(-2).(-7).(+3):(-6)=