RO Study
👤
Rhhdhdhhdh
Rhhdhdhhdh
10-10-2021
Matematică
a fost răspuns
Doar 13 plsss repede
Răspuns :
Bigutabita
Bigutabita
10-10-2021
Explicație pas cu pas:
a)365•62=22630
b)274•92=25208
c)206•44=11574
d)952•68=64736
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Con Circular Drept Are Raza Bazei R-4cm Si Generatoarea G-6cm .Aria Laterala A Conului Este Egala Cu ....cm Patrati ?
Aratati Ca 6+6²+6³+.....6 La 21 Este Divizibil Cu 43 Repede Va Rog
Spuneti-mi Si Mie, Ce Se Folosește La Strung? Este Format Din 5 Litere SI Se Termina În T. Va Roog
Heiiii! Mi-am Facut Oracol Am Decupat Cateva Poze Si Le-am Lipit Dar Nu Stiu Ce Sa Mai Fac! Ce As Mai Putea Sa Confectionez? Marchez Ca Cel Mai Bun Raspuns Si S
Alcatuieste Patru Propozitii In Care Adjectivul Pronominal Posesiv Sa Fie Folosit Cu Articol Posesiv , Respectiv Fara Articol Posesiv.
Demonstrati Pe Scurt ca Depresiunea Colinara A Transilvaniei Are O Pozitie Centrala In Cadrul Tarii
Se Considera Multimile A={1 3} B={3 5 7}siC{1 5 9} Calculati
Intr-un Sir De Cinci Numere Pare Consecutive,numarul Din Mijloc Este Predecesorul Lui 29.suma Dintre Cel Mai Mic,respectiv Cel Mai Mare Numar Din Acest Sir Este
Va Roog Urgent Propozitii La Engleza Cu: Has She Got?; Have You Got?; Have I Got?; Has He Got? Has It Got?; Have They Got?.
Explica Urmatoarele Expresii: ,,nu Punea Temei Pe Vorbele Boieresti"' ,,avea Gadilici La Limba'' ,,spunea Omului Verde In Ochi'' ,,il Scormonea Ceva La Inima''