RO Study
👤
Fabianfabi22456fa1
Fabianfabi22456fa1
10-10-2021
Engleza
a fost răspuns
am nevoie urgent va rogg
Răspuns :
Lozulcastigator000
Lozulcastigator000
10-10-2021
daca mai ai nev de raspunsuri din cartea asta adaugama la 0rieteni pe brainly
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cerinte: Subiectul 1 (3 P.) 1. Câte Litere Şi Câte Sunete Sunt În Cuvintele ,,cină" Și ,,făcea". (0,5 P.) 2. Extrageți Toate Cuvintele Care Conțin Diftongi Din
Am Nevoie De Ajutor Dau Coroana
De Ce Nu Ne Înspăimântă Gerul? Cum Protejează Dumnezeu Vietăţile? 3. Compune Alte Propoziţii Cu Cuvintele Evidenţiate. Îşi Scutură Moş Nicolae Barba! Îşi Scutu
Inchiere A)piesa M-a Motivat Sa.....(5-7 Propoziri) B)Cum Ocrotesc Natura. Vărog Mult Am Nevoie Acuma De Răspuns. E Din Clasa A 5 A
Cocostircul S-a Sculat Cu Noaptea-n Cap. A Intrat Încet În Baltă. Pe Picioarele Lungi, Subțiri Ca Niște Lujere, Trupul Lui Se Leagănă Agale. Din Când În Când Î
Numărul De Numere Compuse De Trei Cifre Care Au Produsul Cifrelor Egal Cu 5 Este Egal Cu A 0 B 1 C 2 D 3
FIȘĂ DE LECTURĂ 1. Titlul Lecturi:Caseta 2. Autorul:Contesa De Segur 3. Subiectul Lecturi:......... 4. Personaje Pozitive............ Personaje Negative........
1. Citește Cu Atenţie Enunţul Şi Încercuieşte Litera Din Dreptul Unei Vari- Ante Corecte. Virusurile Sunt Unități Infecțioase Care Se Reproduc Doar_______ A. În
Găsește Echivalentele Locuțiunilor Substantivale:a) Ținere De Minte B) Aruncătură De Ochic) Băgare De Seamăd) Legea Fundamentalăe) Ziua Numelui F) Creație Popul
Comparați 5 Pe 2 Si 5 Pe 4 Help