RO Study
👤
Ruseadavid2011
Ruseadavid2011
10-10-2021
Limba română
a fost răspuns
Sinonime pentru blând
Răspuns :
Baicuerika1450
Baicuerika1450
10-10-2021
blajin ,bun,pasnic,usor,domol,lin,dulce
Answer Link
Davidmitru7
Davidmitru7
10-10-2021
blajin,bland si pasnic
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Determine M ∈ R, Pentru Care Ecuatia Mx²+ (2m+1)x+5=0 Are Solutia X₁=2.Am Calculat Delta:Δ=(2m+1)²-4*m*5=4m²+4m+1-20m=4m²-16m+1Se Presupune Ca Ar Trebui S
Care este cel mai mic Numar natural De Trei cifre Care Nu Contine Cifrele 1 Si 2 Este.... EPLICATIM DECE ESTE ASA?
Foloseste Cat Mai Multe Adjective ,descrie Anotimpul Preferat. Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati
1.Numeste Doua Fenomene Ale Naturii Care Itit Creaza: A) Sentimente De Bucurie;b)sentimente De Tristete.2.Motive Fiecare Dintre Sentimentele Numite.3.Alege Unul
Write As Many Questions As You Can Beginning With what, Where, Who or when for The Following Answers:1.. We Visited Our Friends Last Week.2. Tom Played On The C
As Vrea Si Eu Diferentele Dintre Carte Si Film ( Aventurile Lui Tom Sawyer - Mark Twain )Multumesc !!!
Vreau Si Eu Propozitii Cu Cuvintele:Intr-o,le-am,Mie,I-ar,te-ai.trebuie Sa Formez Un Text Cu Ele Si Sai Dau Titlu Potrivit.cine Ma Poate Ajuta? 2)vreau 8 Cuvint
Cine Era Proserpina ?
Scrie Un Text De 10 -15 Randuri In Care Sa Descrii Venirea Primaveri Folosind Cat Mai Multe Enumeratii Si Repetiti .
Va Rog Ajutati-ma Sa Compun O Poezie Despre O Zi De Vara De 8 Randuri! Va Multumesc