RO Study
👤
Alexandreeavan
Alexandreeavan
13-05-2015
Biologie
a fost răspuns
Rolul flori,tulpina,frunza,fructul
Răspuns :
Beeacriss
Beeacriss
13-05-2015
Floarea are rolul in inmultire , tulpina transporta seva si sarurile minerale catre planta , fructul produce seminte .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati: 20% Din 70 B 14% Din 250 C 34% Din 2700 D 110% Din 80 Repede Va Rog Frumos!
Formulează Câte Un Enunț Cu Conținut Istoric Folosind Termenii Voievodat Independenta Democrație
3. Afla Numarul Necunoscut256 + A = 273a =a: 7=6a X 8 = 56ara=aza =
Va Roggg Subliniază Pronumele Din Textul Următor, Apoi Analizează-le Potrivit Cerinţelor Înscrise În Tabelul Următor : - Eu Nu Am Vrut Să-ţi Spun Tot Ce-mi Spus
10 Propoziții În Engleza La Perfect Simple!!!! VA ROG!!!! ÎMI TREBUIE RAPID!!!!
Maria Este Cu 21 De Ani Mai Mare Decât.Alina Peste 9 Ani Vârsta Mariei Va Fi De Patru Ori Mai Mare Decât A Alinei.Ce Vârstă Are Acum Maria?Dar Alina?metoda Graf
Where Do You Go That Has Rules? For Example, Does Your Local Library, Museumor Swimming Pool Have Rules? Write The Rules For A Place And Draw A Picture!
Alcătuieşte Trei Enunţuri În Care Substantivul Carte Să Fie În:cazul Genitiv, Cu Funcţie Sintactică De AtributNominativ• AcuzativGenitivcazul Nominativ, Cu Fun
4 Si 6 Repede Va Rog!
Citiţi Textul De Mai Jos. În Spaţiul Rezervat, Continuaţi Mesajul exprimat În Baza A Trei Idei Ce Se Referă La Subiectul Studiat. Dacă Într-o Grădină Frumoasă S