👤
LolaV
a fost răspuns

Un eseu pe tema locurile copilariei mele, eu de fapt sunt din moldova si am locuit la bunici o gradina mari si albini am fost foarte fericita pentruca am mai avut si verisoarele si surorile cu mn va rog urgent asa de 10 rinduri va rogggggggggggg

Răspuns :

Copilaria farmecel vietii mele ea se descrie princ lipe nemaipomenite in Moldova langa Bunicuta mea scumap si finuta   si chair langa verisoarele mele cele mai apropiate care mereu cand imi era mai greu imi dadeau o mana de ajutor si niciodata nu ma refuzau . Imi aduc si acum aminte ca prin vis cum calatoream prin gradina bunicii  si  analizam fiecare coltisor  caci era destul de  mare si lunga . Roiul de albini mereu zumzuia si imi bucura ochii cind le vedeam  . 
Liti
   Locurile copilariei mele sunt foarte multe.
   Una dintre ele este la bunici unde ma intilne-am cu verisoarele mele  si ne jucam si cu surorilr mele . Mia placut faza cind am ramas in pod si  strigam in gura mare dupa ajutor!!!. Imi placea sa ma duc la izvor cu prietenii mei. Imi placea sa ne jucam cu mingea de-a ratele impuscate. Eu cu surioara mea ne duceam  la magazin cind aveam 5 lei si ne cumparam inghetate   ce fericite eram impreuna apoi dupa ce mincam inghetatle ne duceam si cautam sticle pentru ca sa umplem cu apa sa se incalzeasca la soare . Dupa ce se incalzeau faceam gaurele in  capacele de la sticle si ne udam.Seara ne adunam toti in parc si ne jucam dea vatea scunselea .
   Ce amintiri  frumoase!!! Mai ales alaturi de surorile si verisoarele mele!!!Eu nu voi uita niciodata  locurile amintirilor mele.