Răspuns :
Răspuns:
Recoltele toamnei
Era o dimineață friguroasă de toamnă, vântul era rece și umed. Încă era rouă afară, ma-m trezit de dimineață tocmai ca să culeg fructele și recoltele.
Am plecat în livadă, merele erau coapte și dulci, perfecte pentru cidru. Și perele erau mari zemoase și dulci, se strângeau albinele la ele. Nucile, erau peste tot pe jos, zici că a plouat cu ele, de-a bea așteptam să le folosesc în prăjiturile mele. Recolta de dovleci de anul acesta era uriașă, voi face plăcintă cu dovleac, și când va veni Haloween-ul îi voi sculpta. Toate recoltele erau bogate.
Toamna este anotimpul roadelor, e minunat!
Sper că te-am ajutat!
raspuns
Explicație:
RECOLTELE TOAMNEI
Într-o zi de toamnă am mers cu bunicii si cu părinții la cules rrecoltrle pe care le-am pus tot cu bunicii.
Deodată atunci veni o furtună cu fulgere și tunete ,de te iti spărgea timpanele. Am fugit până acasă ,dar cand am ajuns degeaba am alergat că tot populară am ajuns.
Au trecut cateva ore aproximativ 3 sau 4 si mi-am zis sa merg sa vad daca putem scoate cartofii si restul de legume .Am plecat cu un văr de al meu pe nume(aici pune un nume care vrei tu)
si cand am ajuns acolo ce sa vezi,erau niște oameni care culegeau toate legumele care le-am pus au cu bunicii si părinții.
Atunci am inceput a alerga până acasă sa le spun bunicilor si părinților că cineva ne fura recolta. Ei au început a râde si mi-au explicat că au pus pe cineva sa le strângă pentru noi.
Toti am inceput sa mergem după aceea să strângem recolta minunata si bagată .
Sper ca team ajutat!