RO Study
👤
Nikaksdms
Nikaksdms
10-10-2021
Matematică
a fost răspuns
f(x)= -x² cat o sa fie f(-2)?
Răspuns :
Smartest01
Smartest01
10-10-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
.
Spor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna. Va Rog Din Suflet Sa Ma Ajutati Cu Acest Proiect. Am Nevoie De Descrierea Aparatului Vizual, Descrierea Aparatului Auditiv Si Descrierea Mirosului Pt Came
4.Numeşte Mijlocul Intern De Îmbogăţire A Vocabularului Prin Care S-au Format Cuvintele Dintext: Maratonist, Azi-dimineaţă, Nemilos (işi Pocneşte Titi Nemilos D
Grupează Numerele Pentru A Calcula Rapid.a) 5 X 9 X 10;b) 12 X 3 X 10;6X2 X 5;4 X 5x2;c) 120 X 2 X 10;150 X 9 X 2.
Dacă (an) Este O Progresie Aritmetică Cu A3=-11 , A5=35 Și N=20 , Determinați Rația , Primul Termen , A1 Și Suma Primiilor N Termeni:
9. Suma A Doua Numere Este 97. Daca Impartim Numarul Mare La Cel Mic Obinem Catul 4 Si RestulDeterminati Numerele. Va Rog Urgent Dau Coroana
Respirația Aerobă/anaerobă Desfășurare
Ajutați-mă La Exercițiul 3, Vă Rog!!Textul Să Aibă Titlul O Drumeție În Pădure.CORONIȚĂ
Respirația Aerobă/anaerobă Întâlnită La?
DAU COROANAAA!!! Multimea Solutiilor Ecuatiei: [tex]4x^{2} = (8 + 4\sqrt{3} )\sqrt{7 - 4\sqrt{3} }[/tex]
La Multi Ani! Va Rog, Ajutati Ma La Ex 7 (fara Valorificand...). As Fi Scris Cerinta, Doar Ca Nu Stiu De Ce Nu Ma Lasa Sa Postez Intrebarea...va Rog Din Suflet,