RO Study
👤
Andreeadeana
Andreeadeana
09-10-2021
Matematică
a fost răspuns
si acest triunghi ???
Răspuns :
Antoanto14
Antoanto14
09-10-2021
Răspuns:
Se numește piramida .....
Answer Link
Teodora724
Teodora724
09-10-2021
Acesta nu e un triunghi , e o piramida. Piramida este o forma care are mai multe fete in forma de triunghi.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna ! Am Nevoie Urgent Dacă Poate Sa Mi Explice Cineva Cum Recunosc Cazul Unui Substantiv In Latina ? Cu Ce Ma Ajuta Conjugarile Ca Sa Recunosc Cazul ? Spre E
Va Rog, Am Nevoie De Putin Ajutor. ❣
Ex 2 Va Rog Frumosdau 55 De Puncte
Fără A Efectua Calculele, Scrie Daca Propoziitile Urmatoare Sunt Adevarate Sau False (2 + 3) X 5 = 5 X (2scri Asa + 3)2 X 10 = 2 X (5 + 5)7 X (7-2) = 7×7+7×2
Exercitiul De Mai Jos Ba Rog Urgent.Dau Coroana!!!
Dacă, Într-un Triunghi, O Mediană Este Și Înălțime, Atunci Triunghiul Este......Intr-un Triunghi Isoscel, Bisectoarea Unghiului Determinat De Laturilecongruente
7. Calculați Perimetrul Pătratului Cu Lungimea Laturii De:A)10cm C) 8.5cmB)19cm D)7.3cm8. Calculati Lungimea Laturii Pătratului Care Are Perimetrul
Analizeaza Sintactic Si Morfologic Cuvintele Evidentiate: ,,CICORILOR Le-a Dat SENINUL STRANS Din Privirea Omeneasca.''
Va Rog Sa Ma Ajutati
Într-o Grădină Sunt 8 Trandafiri Pe Care Stau Fluturi Şi Libelule. Pe Fiecarefloare Se Află Cel Puţin O Insectă, Dar Nu Mai Mult De 4. Mai Mult De Jumătatedintr