RO Study
👤
Albertstefan344
Albertstefan344
09-10-2021
Matematică
a fost răspuns
Am nv de ajutor dau coroana
Răspuns :
Tamaranemes4
Tamaranemes4
09-10-2021
Aici am rezolvat eu pas cu pas. Sper ca se înțelege!P.S: exista o aplicație gratuită numita Photomath care îți rezolva Exercițiile la matematica, după care îți explica fiecare pas.
Succes!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Numeşte 'centru Chiral' Atomul De: A. C Care Este Simetric Deoarece Este Legat De Patru substituienți Identici; B.C Marcat Printr-un Asterisc În Moleculă, Ca
Va Rog Am Nevoie De Ajutorrr Urgentttt Dau Coroanaex 1
Buna !Mă Poate Ajuta Cineva Cu Explicatia Si Formulele Utilizate In Rezolvarea Acestui Exercițiu: Z=1-i.Calculati Z+1supra Z
Dau Coroana Daca E Rezolvare Completa :)
Îmi Trebuie Rezumatul Cărții,, Razboiul Care Mi-a Salvat Viata " In 5-6.Dacă Ma Puteți Ajuta.
181. Patru Baterii Având T.e.m. 4,5 V Se Pot Lega În Serie În Diferite moduri. Care Sunt Diferențele De Potențial Care Pot Să Apară La bornele Grupării: A. 4,5
Va Rog Mult..........
Fie M(unghiului 65°40') . Atunci Complementul Sau Are Masura Desunt Im Vacanta Și Am Uitat Pls :)
Se Consideră Expresia E(x) = (2x + 3)2 + X(x – 15) – 4(x – 1)2 + 1, Unde X Este Un Număr Real. Calculați A = A2 + B2, Unde A Și B, Cu A < B, Sunt Numere Real
Redactați Un Minieseu De Minimum 400 Cuvinte,în Care Să Prezentați Particularitățile De Construcție A Unui Personaj Dintr-un Roman Studiat, Scris După Anul 1980