Oros7166 Oros7166 08-10-2021 Informatică a fost răspuns Se dau 3 numere întregi A, B și C, nu neapărat distincte. Să se afișeze în ordine crescatoare.Date de intrareSe citesc de la tastatură cele trei numere.Date de ieșireProgramul va afișa pe ecran numerele ordonate crescător, separate prin spații.RestricțiiNumerele se încadrează in tipul de date int.ExempluDate de intrare Date de ieșire3 -1 20. -1 3 20EU AM FACUT AȘA DAR ÎMI DĂ 0 PUNCTENU ȘTIU CE AM GREȘIT#include <iostream>using namespace std;int main(){int A, B, C;cout << "A=";cin >> A;cout << "B=";cin >> B;cout << "C=";cin >> C; if (A < B && B < C){cout << "Primul număr este" << A; cout << "Al doilea număr este" << B;cout << "Al treilea număr este" << C;}else if (A < C && C < B){cout << "Primul număr este" << A;cout << "Al doilea număr este" << C;cout << "Al treilea număr este" << B;}else if (B < A && A < C){cout << "Primul număr este" << A;cout << "Al doilea număr este" << B;cout << "Al treilea număr este" << C;}else if (B < C && C < A){cout << "Primul număr este" << B;cout << "Al doilea număr este" << C; cout << "Al treilea număr este" << A;}else if (C < A && A < B){cout << "Primul număr este" << C;cout << "Al doilea număr este" << A;cout << "Al treilea număr este" << B;}else if (C < B && B < A){cout << "Primul număr este" << C;cout << "Al doilea număr este" << B;cout << "Al treilea număr este" << A;}else cout << "Două sau mai multe numere sunt egale" << endl;return 0;}