RO Study
👤
Anonim
Anonim
13-05-2015
Limba română
a fost răspuns
sinonim pentru unde colosala incantator
Răspuns :
Zevedeimaria
Zevedeimaria
13-05-2015
Colosal\Colosala:urias,gigantic, imens, enorm, uluitor, inpresionant, formidabil, nemaipomenit. Incantator: Fermecator, minunat, admirabil, magnific, extraordinar, Superb, grandios, maret, stralucit, splendid. Unde:nu stiu la ce te-ai referit...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un An Nou Fericit, Tuturor
Afla Produsul Dintre Numarul 328 Si Fiecare Dintre Numerele Naturale Inpare Scrise Cu Douo Cifre Identice
Fișă De Lectură Din Lectură Fram Ursul Polar Titlul Lecturi..........autorul..........alte Lecturi Ale Acestui Autor.........1 Locul Și Timpul Acțiuni ........2
14. State Republici____________________15. State Monarhii____________________MĂRILE AGLOMERĂRI UMANE1. Regiunile Cu Cele Mai Mari Densități De Populație:.______
Va Rog Ajutați Mă, Este Din Poză
Analizati Verbele De Pe Aceata Pagina, Tipul Verbului, Persoana, Nr, Modul Si Timpul , Conjugarea, Si Functia Sinctactica
Bună! Va Rog Mă Poate Cineva Sa Mă Ajute , Din Poza Postată Dau Coroana La Cel Mai Bun Răspuns
Am Nevoie Urgent De 50 De Exerciții La Matematică Geometrie Și Algebra Clasa A VI A Rezolvate
Suma Muchiilor Unui Tetraedru Regulat Este 36cm. Suma Ariilor Tuturor Fetelor Tetraedrum Este A) 36√3cm²; B) 30cm²; C) 12√2cm³: D) 18cm². Plss
Va Rogg Sa Ma Ajute Cineva Cu Fisa Asta Cu Toate Raspunsurile Va RoggEste Despre Cartea Cu Apolodor Prima Carte E Urgent!!!