RO Study
👤
Alesiaflorescu
Alesiaflorescu
08-10-2021
Geografie
a fost răspuns
va rog sa ma ajutați
Răspuns :
IGeo
IGeo
08-10-2021
Răspuns:
Harta cartierului - scara mare
Harta lumii - scara mica
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
428. Care Este Valoarea Lui A În Următoarea Relaţie?2a + 2a =[1 000 : 10 - 100: 10+ (10 • 10+9100): 10] + 10
1)Calculați Raportul De Atomi, Raportul De Masă , Masa Molară Și Compoziția Procentuală Pentru NaHCO3 , AgNO3 , KH2PO4 , CuSO4 NaHCO3 Na :H:C:O=1:1:1:3 M
Completând Cuvintele Din Rebus, Vei Descoperi, Pe Verticala A - B, Ceea Ce Îți Place Să Citești Seara, La Culcare. 1. Fata Moşneagului A Curățat De Omizi... 2.
Completați Spațiile Punctate:1. Ambifieni Sunt Vertebrate Care Trăiesc Atât Pe .........................cât Și În .........................de Aceea Se Numesc A
Compunere Despre Nerespectarea Codului Bunelor Maniere De Catre Anumiti Copii , Valorificand Atat Textul ,,Vizita"de Ion Luca Caragiale Cat Si Cunostintele Si E
3. La Alegerea Fetei De Masă Se Va Avea În Vedere: A) Ca Materialul Să Fie Din Plastic (muşama); B) Să Fi E Foarte Mare Pentru A Acoperi Picioarele Mesei C) Să
Transcrie Si Completeaza Cu Termeni Potriviti: Comportamentul Pozitiv Se Numeste............... .Comportamentul Negativ Se Numeste............. . P.s:am Pus Lb
(58-32):(-5)+(-7•16-95)
Daca Prescurtezi Un Cuvant La Examen Se Considera Semn?Sau Ti Se Poate Scadea Din Punctaj?VA ROG MULT SA RĂSPUNDEȚI!!!Nu Eu Am Prescurtat,dar O Colega A Prescur
13. Rezolvă Şi Completează Casctele Cu Rezultatul Corect.<br />7 + 8<br />27 + 15 38 + 19 50<br />27<br />D-9<br />8++10<br /&g