RO Study
👤
Criwjfbajfhwh
Criwjfbajfhwh
07-10-2021
Engleza
a fost răspuns
Ajutorrrr !! mulțumesc anticipat !!!!
Răspuns :
Yourenglishteacher
Yourenglishteacher
07-10-2021
so that
avoid
in case
to exchange
in order
not to
so that (nu sunt singura)
Answer Link
Lucadinu2009
Lucadinu2009
08-10-2021
2. So that
3. Prevent
4. In case
5. For exchanging
6. Order that
7. Not to
8. So that
Sper ca te-am ajutat!!! Spor!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trei Propozitii Simple Cu Cuvantul Inserarea
Transformati In Min A)5h6min=?min
Se Considera Un Cerc De Centru O Si Raza De 27 Cm Si Un Punct M Pe Cerc . Prin M Se Duce O Dreapta D Tangenta La Cerc Pe Care Se Iau Punctele A Si B , Astfel In
Indicati In Scris Elementele Ale Lumii Copilariei Evocate De Ion Creanga Din Amintiri De Copilarie Fragmentul 1
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine Sa Rezolv Acest Exercitiu ..? 3) Formulati Enunturi Cu Urmatoarele Grupuri De Cuvinte ..sar / S-ar ; Cel /ce-l
Cand Crina Avea 12 Ani Fratele Ei Avea 2 Ani . Acum Au Impreuna 56 De Qni. Cati Ani Are Fiecare In Prezent?rezolvati Grafic
Se Dau Multimile: A={xeN|x=3n+2,neN} Si B={yeN|y=2p+3,peN} Aratati Ca 2015e A Intersectact Cu B
Aflati Toate Numerele Naturale Nenule Care Impartite La 6 Dau Catul Egal Cu Patratul Restului.
Fie O Centrul Cercului Circumscris Unui Triunghi ABC .Se Da Unghiul A=58 Si Masura Unghiului B=72 .Calculati Masurile Unghiurilor AOB,BOC,COA.
CORECTATI DACA AVETI UNDE .. Compunera Este Facuta De Mine Si Cred Ca Asi Avea Mici Greseli Corectati-le. Ma Numesc Angelica Si Am Ochii Verzi-caprui Cu Parul S