RO Study
👤
Anutzagaboss
Anutzagaboss
07-10-2021
Matematică
a fost răspuns
5380 rotunjit la zeci
Răspuns :
Stancescuflorin741
Stancescuflorin741
07-10-2021
Răspuns:
5400 rotunjirea la zeci
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Numeste Specia De Crocodili Care Traieste In Apele Riurilor Asiatice? Va Rog!
Va Rog Ajutati-ma !!!! Nu Inteleg De Loc Cum Trebuie Sa Fac Sau Ce Trebuie Sa Fact Pt Prima Data . Daca Se Poate Cu Explicatii. 1) Calculati ( 2x - 1) * ( 5x +
Se Considera X,y,z Numere Rationale Pozitive Astfel Incat: 5y+4z-x Supra Tot 3x =5z+4x-y Supra Tot 3y= 5x+4y-z Supra Tot 3z Urgent Va Rog!!!
Cine Imi Rezolva Problema?Dau 20 Puncte. In ∆ABC,ascutitunghic,AD Este Inaltime Cu D € BC.Perpendiculara Din C Pe AB,intersecteaza AD In H Si AB In E.Perpendicu
Am Adunat Doua Numere Naturale Si Am Obtinut Suma 84.Catul Dintre Primul Numar Si Al Doilea Este Si Restul 0.Aflati Numerele Pe Care Le-au Gasit Mihai Si Alina.
Cine A Fost Stefan Cel Mare
As Vrea Si Eu 10 Propozitii Despre Caracterizarea Unor Animale
1.Puneti Semnele Potrivite Pentru A Obtine Egalitatea Corecta: 20 _ 80 _ 8 _ 1 = 9 8 _ 81 _ 9 _ 3 _ 6 =17 7 _ 12 _ 6 _ 3 _8 = 5 2. Puneti Paranteze Pentru A Obt
Se Nitreaza 18,4 G De Toluen. Stiind Ca Amestecul Final Contine O-nitrotoluen,p-nitrotoluen, Si Toluen Nereactionat In Raport Molar 1:3:1, Calculeaza Masa De P-
,am Nr. 47,29 Care Este Cifra Zecimilor, Si Nr. Zecimilor, Cifra Sutimilor, Si Nr. Sutimilor, Cifra Miimilor Si Nr. Miimilor