RO Study
👤
NotAkanee135
NotAkanee135
07-10-2021
Limba română
a fost răspuns
va rog ex.8 unde nu am completat
Răspuns :
Ari7super7
Ari7super7
07-10-2021
Răspuns:
Antrenorii v-or ajuta.
Mai departe nu știu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Cel Mai Mic Numar Natural Care Imparti La 8 Da Restul 5 Si Impartit La 10 Da Restul 7. Va Rooog Uurgeent!
Cei 1000 De Litri De Vin Au Fost Puși In 4 Vase. In Primul Sa Pus Cu 20 L Mai Puțin Decât In Al Doilea Iar In Al Doilea Cu 140 L Mai Mult Decât In Treilea. Cati
Identifică Modurile De Expunere Din Text.Chiar Am Nevoie De Un Răspuns La Acest Exercițiu...dau COROANA!
Triunghiul ABC Cu Masura Unghiului A De 90 De Grade, AB = 30 Cm Si BC = 50 Cm. Sa Se Calculeze AC Si Sinusul Unghiului B. Repedee
Propoziții Cu Verbul A Visa La Toate Diatezele
După O Ieftinire Cu 10%, Un Produs Costă Cu 5 Lei Mai Puțin Decât A Costat Inițial. Care Este Prețul Inițial?
Intorcandu-se Spre Casa Moșului,cocoșul Se Gandea: Dacă Aș Mai Gasi 1 Galben ,aș Avea Un Număr De Galbeni Egal Cu Cel Mai Mare Număr Par De 2 Cifre Cu Suma Cifr
Cum Se Calculează O Împărțire? Gen: 245:19=?
Dacă Tim Îi Dă Surorii Sale Nana Trei Cd Uri Amândoi Vor Avea Același Număr De Cd Uri câte Cd Uri Are Fiecare Dacă Împreună Au 32?
1. Articolul Despre Maray A Fost Scris De_____? 2.Motanul ,pe Nume Marat ,a Foat Angajat In Funcția De_____? 3. Programul Lui Maray Este: -la Ora 9:00______ -la