RO Study
👤
Dimamelania801
Dimamelania801
06-10-2021
Limba română
a fost răspuns
cvintet despre mama la romana
Răspuns :
Adelinast009
Adelinast009
06-10-2021
Răspuns:
Mama: blândă, femeie, frumoasă, iubitoare,înger păzitor
Explicație:
Sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ana Rareș Și Mihai Au Acumulat 83 Puncte La Un Concurs Ana Și Rareș Au Împreună 55 Puncte Iar Rareș Cu Mihai Au 53 Câte Puncte A Obținut Ana
Sa Se Rezolve Sistemul De Ecuatii Lineare Folosind Metoda Gauss-Jordan x+y+z = 0 x+2y + 3z = -1 x-3y + 2 Z = -14
3. In Figura 7 Sunt Reprezentate Triunghiurile Dreptunghice ACM Și BDN (ACM = = BDN 90°). Punctele A, B, C Și D Sunt Coliniare, AM = BN Dau 100 Puncte Și Coroa
1)3,4-dimetil, 3-hexena(reactia Cu HCI) 2) Se Monoclorureaza 56 G Etan Cu Cl₂. Se Cere: A) Reactia Chimica; B) Masa De Produs De Reactive; C) Masa Solutiei De R
Identifică Predicatele Verbale Din Al Doilea Paragraf Al Textului ,,George În Căutare De Comori Prin Cosmos" Și Completează Tabelul . Va Rog Va Dau Coroana Îmi
5. Compune Şi Rezolvă O Problemă După Exerciţiul: (6 X 5): 3 =
Alcătuiește Enunțuri Cu Verbele Completate În Piramidă. Precizează Timpul, Persoana numărul Verbului. 1. numărul timpul persoana 2. numărul timpul persoana 3. t
Desenează: B) Un Pătrat, Apoi Trasează Un Segment Cu Ajutorul Căruia Să Împarţi Pătratul În Două A) Un Romb Cu Latura De 2 Cm, În Interiorul Unui Dreptunghi; Tr
Subiectul I Se Consideră Funcţia F: RR, F(x) = -3x+6 Se Cer: A). Stabiliți Semnul Funcţiei; B). Stabiliți Monotonia Funcţiei; C). Determinați Intersecţia Cu Axe
1. Desenati Un Triunghi Dreptunghic Și Unul Obtuzunghic, De Construit Mediatoarele Laturilor Și Apoi De Făcut Cercul Cencuscris Triunghiului.va Rogdau Corona50