RO Study
👤
Timihad350
Timihad350
06-10-2021
Matematică
a fost răspuns
repede va rog din suflet
Răspuns :
Ionela1018
Ionela1018
06-10-2021
Explicație pas cu pas:
ai rezolvarea atașată.
Answer Link
HermioneGranger12
HermioneGranger12
06-10-2021
Răspuns:
√24,01=4.9
Condiția nu se vede prea bine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completează Tabelul De Mai Jos Cu Informaţiile Solicitate Pentru Următoarele Cuvinte Subliniate Din Fragmentul Extras Din Textul Citat: Ciudat: La Numai Câteva
3 Există Numere Care Să Fie Naturale, Dar Să Nu Fie Întregi? Încercuiți Răspunsul Corect: DA, De Exemplu:............. Sau NU.
Ex.8 Choose A Sportsperson From Another Country To Write About . Use The Internet To Find Information . Make Notes For Each Section In Ex 7.The Notes Are -year
5. În Figura Alăturată Este Reprezentat Dreptunghiul ABCD Cu AB = 4V2 Cm Și AD = 12 Cm. Punctele Mși N Sunt Situate Pe Laturile AD Și CB Astfel Încât DM= BN = 4
Am Nevoie De Ajutor Urgent
Cred Ca Este Important Sa Filmaginezi Cum Arată Anumite Lucruri-chiar Daca Uneori Fi Faci O Imagine Gresita, Si De Obicei Cam Asa Se Intampla, Dacd M-ati Vedea
Orice Divizor Al Unui Numar N Care Nu Este Impropriu Se Numeste:.......Puteți Vă Rog Să Mă Ajutați?
Care Sunt Sustantivele Din Strofa:Trei Petunii Subțirele, Farmec Dând Regretelor, Stau De Vorbă Între Ele: „Ce Ne Facem, Fetelor?...'
De Câte Ori Este Mai Mare Suma Numerelor Pare Mai Mici Ca 10 Decât Sumanumerelor 7, 2 Şi 1?.rapiddd
Va Rog Dau 100 Puncte Si Coroana Si