RO Study
👤
LomakinA
LomakinA
06-10-2021
Matematică
a fost răspuns
9x-1=0 найти x (без отрицательных чисел)
Răspuns :
Mariamateicristian
Mariamateicristian
06-10-2021
Răspuns:
9x-1=0
9x=0+1
9x=1
x=1:9
x=0,(1)
Explicație pas cu pas:
Надеюсь, я вам помог! Успех!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvarea Ecuatieii 121+6*(X+2)=4(X+2)+139
Explicati.mi Si Mie PLZ!!! Timpurile Trecutului: T IMPERFECT T PERFECT-COMPUS T MAI MULT CA PERFECT T PERFECT SIMPLU VA ROG1!!!!!!Ca Maine Am Teza La Romana!!
Cat Face 11/5 + 11/5???? Dau Funda...
La Tratarea Cu Acid Sulfuric Diluant A Bronzului (un Aliaj Al Cuprului Si Staniului ) Cu Masa De 100 G Se Formeaza 2,24 L (c.n.) De Hidrogen .Calculeaza masa St
Gustul Are O Importanta Deosebita In Exercitarea Anumitor Profesii, De Exemplu, In Cazul Bucatarilor.Bunica Ta Este Bucatar. Intocmeste O Lista De Sfaturi Care
Formuleaza O Propozitie Ale Carei Cuvinte Sa Respecte Schema Data: VCVCV CCCVV V CVCVCCV
Alcatuieste Comunicari In Care Semnul Doua Puncte (:) Sa Fie Folosit : 1) Inaintea Enumerari Unei Nume De Fetite 2) Inaintea Enumerarii Unor Animale Domestice
Cuvantul Energie Poate Sa Fie Si Adjectiv Si Substantiv?..daca Da,vreau O Propozitie Cu Ele La Aceste Parti De Vorbire.. Si.. Imi Raspundeti La Intrebarea Asta
Pentru Reimpadurirea Unui Teren Au Lucrat 125 De Persoane. Fiecare Persoana A Plantat In Prima Săptămână Cate 14 Puieti , Iar In A Doua Săptămână Cate 22 De Pu
Sa Se Determine Punctele De Extrem Pentru Functia: F(x)=18x^4-x^2+5