RO Study
👤
Teodorasima309
Teodorasima309
06-10-2021
Limba română
a fost răspuns
o propozitie cu grimase
Răspuns :
Bulailoredana1
Bulailoredana1
06-10-2021
Răspuns:
Când am început să îi povestesc ce mi s-a întâmplat începuse și el sa facă grimase
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
El Se Va Duce Daca Este Nevoie Este O Propozitie Completiva Directa ?
Imi Puteti Spune Cam Cate Puncte Imi Poate Scadea La Compunere , Adica Nu Scriu Urat , Pun Virgule Cat De Cat ( Limbajul Nu Este Foarte Expresiv )
Dacă Sunt Într-un Tren Care Merge Cu 60 Km/h Spre Vest, Şi Arunc O Minge Cu 5 Km/h Tot Spre V, Câți Km/h Are Mingea?
Ai Unei Familii Au Economisit Bani Pentru Vacanță Mama Are Cu 25 RON Mai Puțin Decât Fiica Tatăl Are Trei Are De Două Ori Mai Multe Decât Mama Iar Fiul Are Cu 2
Din Clasa Noastra Merg La Un Concurs 3 Baieti Si 4 Fete. In Cate Moduri Se Poate Forma O Echipa De: Dublu Mixt Si Dublu Fete ?
La Exercitiul 6 De La Subiectul 2 , La Fraza Cu Subordonata Daca E Bine : Daca Ma Duc , Imi Place ?
Rezumat La ,,O Buclă În Timp" De Madeleine L'engle Vă Rog!
Buna,in Primulrand Vreau Sa Imi Confirmati Si Voi Daca E Completiva Directa Sau Nu?in Al Doilea Rand, Daca Am Facut Asa Se Considera Semn, Am Intrebat Persoana
Este Frumos Daca Il Ajuti.este Completiva Directa?
2. Probabilitatea Ca, Alegând O Cifră, Aceasta Să Fie Divi-zibilă Cu 3 Este Egală Cu ....VA ROOOG, URGENTTTTT!!!!