RO Study
👤
Ie3989981
Ie3989981
06-10-2021
Matematică
a fost răspuns
urgenttt,dau coroana promit!
Răspuns :
Mama80
Mama80
06-10-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Reprezintă Fractiile Pe Întregi Identici Și Stabilește Dacă Egalitatile Sunt Adevărate. A) 6/6=4/10 B) 2/5=4/10 C) 1/3 =2/6 D)2/4=5/8
Vă Rog Frumos Ajutațimă Și Pe Mn Că Mâine Pe La 8:00 Trebuie Să Dau Această Temă Și Nu Știu Deloc!
Va Rog Frumos Cum Trwbuie Sa Fac La Mate Acest Exerstiu 78ori94 Ziceti Ca Mis La Școala Ca Mis In America Ca Este O Scoala Care E E Limb Nostra Ziceti Rapit
Determinați Numărul Cu Care Se Amplifica Fractia 5/9 Pentru A Obține Numitorul Pătrat Perfect Format Din Doua Cifre
Lanturile Muntoase Formate Prin Incretirea Iau Nastere In? Ajutorr!
Realizează Corespondență Între Cuvintele Din Cele Două Coloane Pentru A Descoperi Proverbe
La Catul Nr 69 Și 3 Adauga Nr 47.Află Rezultatul
Selecteaza Forma Corecta A Substantivelor La Numărul Singular Serviciu Servici Acuarelă Acuarele Piure Pireu Gris Griș Maieu Maiou
Bună! Dacă Ești Amabil/a, Ai Putea Sa Îmi Spui Din Acest Text, La Care Am Pus Poza, Sa Îmi Spui Ce STARE SUFLETEASCA ARE NARATORUL. Și Sa Îmi Desprinzi Din Text
Suma A Trei Numere Este Este 167 Care Este Al Doilea Număr Știind Că Suma Ultimilor Doi Termeni Este 167 Iar Ultimul Număr Este Împătritul Primului