RO Study
👤
SebastianDanci
SebastianDanci
05-10-2021
Matematică
a fost răspuns
Ma poate ajuta cineva ? Multumesc
Răspuns :
AnneMarieNadine
AnneMarieNadine
05-10-2021
Explicație pas cu pas:
Sper că te-am ajutat!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna! Poate Sa Mi Explice Si Mie Cineva Acest Ex Pt Ca Nu Am Inteles De Unde L A Luat Pe [tex] {2}^{3} \times {3}^{2} [/tex]si Nu Am Mai Inteles Dc A Amplific
Exercitiul 3 Va Rooooog Sa Faceti Prin Segmente!!!Fara Raspunsuri Aiurea,Dau Coroana!!!
3x-5 Supra 7 + ×+4 Supra 2 = 5x-7 Supra 14 + X Supra 2
C) Cele 705 Costume Realizate Într-un Atelier Au Fost Ambalate Astfel: 28 De Cutii A Câte 9 Costume Şi 17 Cutii A Câte 17 Costume. Câte Costume Au Rămas Neambal
X 3. Se Dau Numerele: 9, 8,7. Află: a) Numerele Cu 7 Mai Mari: b) Numerele De 7 Ori Mai Mari; c) Numerele Cu 7 Mai Mici.
Va Rog Dau Coroana!!
.Un Număr Scris Cu Patru Cifre Are: -cifra Zecilor Egală Cu Cel Mai Mare Număr Impar Scris Cu O Singură Cifră; -cifra Miilor Egală Cu 4;- Suma Celorlalte Două C
Suma A Doua Numere Este 876.Din Împărțirea Numerelor Se Obține Câtul 8 Și Restul 3.Află Numerele
6. Privește Imaginea. Scrie Un Text De 3 – 7 Enunțuri, Pe Baza Ilustraţiei Date.Ajutor :(
4 Transcrie Din Fragmentul Următor Trei Verbe Aflate La Timpuri Diferite Ale Modul Indicativ, Precizându-le Timpul: „Pe Vremea Aceea, Știam Numai Că În Vârful N