RO Study
👤
Teodora4698
Teodora4698
05-10-2021
Matematică
a fost răspuns
Urgenttt!!! Va rog :)
Răspuns :
ArianaMaria12
ArianaMaria12
05-10-2021
raspuns
:
-9, 34344
raspunsul
meu
a
fost
bun
la
școală
/
2-
/
12
=
-2
,
049
/
8
+
/
3
=
4
,
560
Înmulțim
rezultatele
obtinute
in
paranteze
:
-2
,
049
4
,
560
=
-9
,
343
4
4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
∞∞∞∞∞Puteti Sa Ma Ajutati Cu O Poezie De 2 Strofe Cu Tema "Evadarea'',''fluviul De Vise''...Va ROOG!!
Imi Puteti Da Un Exemplu De Compunere Care Sa Contina Fraza"ma Scol Si Suflu-n Ganduri Si-n Noaptea Mea-i Fac Loc"
Diferenta Dintre Un Numar Necunoscut Si 4 Supra 5 Este Egala Cu 27 Supra 10.aflati Numarul
Precizati 2 Caracteristici Comune Ale Celor 2 Fragmente(Balta-Vasile Alecsandri) (Balta-Ioan Pillat) Avand In Vedere Modul Dominant De ExpunereMultumesc :)
Care E Rezolvarea Completa La Problema: Daca Dintr-un Nr. De 3 Cifre Se Scade 7, Rezultatul Obtinut Se Divide Cu 7;daca Se Scade 8, Se Divide La 8 Si Daca Se Sc
Care E Regula La Despartirea In Silabe La Cuvintul Acru
Spuneti-mi Si Mie Va Rog Frumos Care Sunt Reguliele De Adunare A Numerelor Intregi. Stiu Ca + Cu += +. Cu Restul Sunt In Ceata.
Suma A Trei Numere Este 73.primul Numar Este De Trei Ori Mai Mare Decat Al Doilea Si Cu 3 Mai Mic Decat Al Treilea Numar.care Sunt Cele Trei Numere?
Realizati O Analiza A Influentelor Negative Pe Care Le Are Neglijenta Asupra Copiilor.Astept Raspuns Urgent!
I________________(already,have) Lunch By The Time You_____________(arrive)