RO Study
👤
Teodoraaa52784
Teodoraaa52784
05-10-2021
Matematică
a fost răspuns
|2x – 1| – 3 = x;
va rog!
Răspuns :
Gheorghitaigor8
Gheorghitaigor8
05-10-2021
Explicație pas cu pas:
Salut! astai rezolvarea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. In Triunghiul Isoscel ABC, Cu AB = AC Şi BC < AB, Punctele D Si E Sunt Mijloacele Laturilor AB Şi Respectiv, AC. Mediatoarele Laturilor AC Și AB Intersect
6 Fie Triunghiul ABC Dreptunghic În A. A) Dacă BC = 12 Cm Şi M(C) = 30°. Aflaţi AB. B) Dacă AB = 8 Cm Şi M(B) = 60°. Aflaţi BC. - C) Dacă AM Mediană, AM = 5 Cm.
6. Adrian A Cumpărat De La Magazin Trei Pachete De Biscuiţi, Două Cutii De Bomboane Și Patru Batoane De Cereale. El A Avut 79 De Lei. Ce Sumă I-a Rămas Lui Adri
2. In Triunghiul Isoscel ABC, Cu AB = AC Şi BC < AB, Punctele D Si E Sunt Mijloacele Laturilor AB Şi Respectiv, AC. Mediatoarele Laturilor AC Și AB Intersect
29 Pentru O Excursie La Disneyland, Laura A Economisit 4 120 Lei. Bunica Îi Oferă Încă 3 710 Lei. Din Suma Totală Cheltuie 1 700 Lei Pentru Biletele De Avion, 2
Complet De Sentences In The Past Simple Form Of The Verbs In Exercise 2 1 The Thef Broke Into The Boot Of The Car 2 The Thef ... My Bag3 The Thef ... From Our
Realizează O Opinie Cu Privire La Importanța Tik Tok Ului In Viața Omului
6. Adrian A Cumpărat De La Magazin Trei Pachete De Biscuiţi, Două Cutii De Bomboane Și Patru Batoane De Cereale. El A Avut 79 De Lei. Ce Sumă I-a Rămas Lui Adri
Descompunând Membrul Stâng In Factori, Să Se Rezolve Ecuațiile: 1) 6x^3-x^2-486x+81=0 2) X^3+3x^2-16x+48=0 Vă Rog, Am Nevoie Urgent!