RO Study
👤
Acristi342
Acristi342
13-05-2015
Limba română
a fost răspuns
De ce astepta Cristea sa plece pe mari?
Răspuns :
Sell
Sell
13-05-2015
Cristea Busuioc astepta sa mearga pe mari pentru ca el era un bun marinar\carmaci.
Sper ca te-am ajutat!:*
Answer Link
Cosmina12345
Cosmina12345
13-05-2015
Care Cristea intrebi ????
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Raportul Dintre Lungimea Si Latimea Unui Dreptunghi Este 3/2.Daca Perimetrul Este De 40 Cm Aflati Dimensiunile Lungimii Si Latimii.
Sa Se Scrie Trei Numere Direct Proportionale Cu Numerele 4;6;8 Astfel Incat:a)primul Numar Sa Fie 12;b)suma Numerelor Sa Fie 108
Va Rog,spuneti-mi Rezolvarea La Urmatoarea Problema|Cu 1/4 Din Banii Pe Care Ii Avea Ana A Cumparat Un Pix,iar Cu 2/3 Din Rest A Cumparat Un Dictionar.Cati Bani
Perimetrul Unui Teren Cu Forma Dreptunghiulara Este De 180m.Latimea Terenului Este Cat 2 Pe 3 Din Lungime. Afla Lungimea Si Latimea Terenului
(2^{n}+1)^{2} Imi Spuneti Cu Cine Este Egal :D ? Va Multumesc
,,Caci Tu - Tu Esti El." Imi Analizati Pronumele El
7.Intr-un Vas Incap 40 Hectolitri De Apa,iar In Altul Cu 20 Hectolitri Mai Mult.Cati Hectolitri De Apa Trebuie Sa Turnam In Cele 2 Vase Pt A Se Umple,stiind Ca
Andrei Cumpara 12lalele Si 9 Garoafe . La Cate Fete Imparte Buchete De 3 Flori?cum Imparte Buchetele Astfel Ca Sa Nu Fie 3 Flori Identice In Acelasi Buchet
De Ce Revolutile Din Anii 1848-1849 Au Fost Numite ,,Primavara Popoarelor''
Traduceti In Romana Propozitiile,,allons Dans La Rue. Pas Questiom.je Joue Ici, Dans La Cour De L Ecole,et Tu Juoesavec Moi. Regarde Lucie.elle A Un Ballon. Ell