RO Study
👤
XD007
XD007
04-10-2021
Matematică
a fost răspuns
Scoateți factorii de sub radical
Răspuns :
Mama80
Mama80
04-10-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In 3 Fructiere Sunt 56 De Mandarine. In Prima Sunt Cu 2 Mandarine Mai Multe Decat A 2, Iar In A 3 Sunt Cu 12 Mai Putine Decat In A Doua. Cate Mandarine Sunt In
Compuneti O Problema Care Sa Se Rezolve Prin : O Inmultire Si O Adunare Va Rog Ajutor Acum Pls DAU COROANA LA CE-A MAI BUNĂ
In Reactia Clorurii De Izbutit Cu 320 Dm De Amoniac Gazos, De Puritate 70%, Se Obține Un Amestec De Amine, Diizobutilamina Fiind Un Produs Principal De Reacție.
Ce Este Gresit In Enuntul:Fie Mama,fie Tata Iti Dau Bani De Clatorie. ?Dau Coroana!!!
Completeaza Egalitatile Cu Unitatile De Masura Potrivite A.180 Min=3..... 4 Min=240..... B.300 Ani=3..... 100decenii=1.... C.2 Milenii =20 ..... 3ani=
Care Este Complementul Indirecti Di Aceste Propoziti I-am Dat Lui Sorin O Carte Am Vorbit Desprerochia Alinei Care S-a Patat La Banchet Va Rog E Urgent
Cele Cu A/F, Da/Nu, CORECT/INCORECT Si Ăla In Care Trebuie Sa Scriu Litera Corespunzătoare.
Aurelia A Cumparat O Carte Care A Costat 27 De Lei .Fetita A Dat La Casa 100 De Lei Si A Primit Restul In 8 Banknote .Ce Valoare Aveau Bancnotele Pe Care Le -a
*cate Tipuri De Unghiuri Sunt Si Denumirea Lor Si Masura Lor *ce Sunt Unghiurile Complementare Si Suplementare Pls Ajutor
Îmi Trebuie Urgent Ex:7.dau Coroana.o Jumatate De Pagina