RO Study
👤
Vilu345
Vilu345
13-05-2015
Limba română
a fost răspuns
E URGEEENT!! Patru versuri despre cinste!!!!!
Răspuns :
Amaftei35
Amaftei35
13-05-2015
am facut-o ca o poezie :
IN TOATE POVESTELE
SE VORBESTE DE CINSTE CARE LE FAC CU VITEJIE:
VODA SI ALTII SFINTI SI REGI
DAR EI FAC CINSTE CA SA SE LAUDARESC !!!
... E BUNA ?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Unește Printr-o Linie Formele Potrivite: obstacolul in Apă päsi piende coarda S-ar Sar
Explicați De Ce Noaptea Frunzele Sunt Negre (folosind Vocabularul Adecvat: Reflexie, Rază De Lumină, Sursă De Lumină Și Altele)
Scrisă In 1917, Intr-un Avint De Renaştere Naţională, Limba Noastra De A. Mateevici, Pusă Pe note De A. Cristea, Va Deveni, Peste Ani, Imnul De Stat Al Republi
Am Nevoie De Ajutor La Aproape Tot Testul 2 Înafară De Ex. 1 Și 2.Dau Coroană Și 100 De Puncte.Am Nevoie Urgent Vă Rog.Răspunsurile Aiurea Sunt Strict Interzise
-lea. Oulsen Ar På Тот JOC Caruselul Personajelor Dați Exemple De Personaje Care Au Făcut Dovada Calităților Exprimate Prin Sub- Stantivele Din Caruselul Alătur
Animale Sălbatice Din București
Deci, Nu E O Intrebare Despre Materii Etc, Voiam Sa Stiu Daca Avem Vacanta Pe 1 Sau 2 Noiembrie, Am Avut Dirigentie Si Nu Am Fost Atenta Dar Am Inteles Ceva De
15. Folosește Aceste Verbe Într O Compunere În Care Să Fie Personaje Din Acest Text (de Exemplu:barza, Țăranul , Bogătanul, Oaspeți Ai Celor Doi).În Compunerea
La Acesta Să Mă Ajutați!
C) Pe Trei Străzi Ale Unui Oraş Sunt 1608 Copaci. Pe Prima Stradă Sunt Cu 70 Mai Mulți Copaci Decât Pe A Treia, Iar Numărul Copacilor De Pe A Doua Stradă Îl Rep